In je winkelmandje
0 producten

Teva-onlineshop.nl

Teva-onlineshop.nl is een initiatief en onderdeel van The Footwear Company.

Na 20 jaar fysieke winkels geëxploiteerd te hebben zijn we onder The Footwear Company alleen nog online actief. De naam The Footwear Company is destijds ontstaan vanuit de fysieke winkels. Nu behelzen onze activiteiten meer dan het verkopen van schoenen. Wij verkopen online meer dan alleen schoenen ….

Het concept van The Footwear Company is bedacht door de eigenaar Robin van Olphen die al vanaf 1990 werkzaam is in de outdoorhandel en vanaf 1996 zelf met succes meerdere outdoorwinkels heeft geëxploiteerd. Zijn voorliefde voor reizen en wandelen heeft hem er mede toe bewogen om een speciaalzaak voor wandelschoenen te beginnen. In 2007 werd het idee, waar hij al jaren mee rondliep, een feit.

In een paar jaar tijd is The Footwear Company uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde winkel in Delft en regio. Klanten uit de hele Randstad komen naar The Footwear Company voor het grote assortiment en de ervaren medewerkers die weten wat service en aandacht is.

In 2009 opende The Footwear Company met succes zijn eerste webshop www.fitflop.nl Een speciaalshop voor FitFlop sandalen, slippers en schoenen. Door ons vertrouwen in het prachtige merk Teva is al snel besloten om ook hiervoor een speciale webshop te openen. Teva-onlineshop.nl  werd hierdoor in 2010 een feit. We zijn er ook trots op dat wij hiermee in een keer de grootste Teva online aanbieder in de Benelux werden.

Onze doelstelling

Met teva-onlineshop.nl willen wij alle Teva klanten altijd op een zo prettig en comfortabel mogelijke manier bedienen. Daarnaast hebben wij de volgende doelstellingen:

 • de klanten het grootste assortiment Teva aanbieden
 • binnen 24 uur uit voorraad leveren
 • het grootste betaalgemak aanbieden in een veilige omgeving
 • de vriendelijkste klantenservice hebben
 • klachten direct op te lossen
 • de webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken
 • altijd open te staan voor suggesties om onze webshop of service nog beter te maken

Ons team

Wij werken met een ontzettend enthousiast en leuk team en wij vinden een aantal zaken zeer vanzelfsprekend:

 • een goed en persoonlijk advies
 • een gedegen productkennis
 • aandacht voor iedere klant
 • iedere klacht moeten opgelost worden

Graag stellen we je graag aan ons team voor wat altijd voor je klaar staat.

 

Robin van Olphen Monique van Veen Tolgay Sahin
Robin van Olphen Monique van Veen
Tolgay Sahin
Kristian van Nobelen Amy Daamen Raymond Stoop
Kristian van Nobelen
Amy Daamen
Raymond Stoop
Capri Fisscher

 

 

Capri Fisscher
 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rond het merk Teva. Bovendien zullen we je in deze nieuwsbrief, speciaal voor jou, regelmatig korting en andere aantrekkelijke acties aanbieden.

Teva is een dynamisch merk waaromheen altijd veel gebeurt. Grijp die kans en blijf op de hoogte van weetjes en kortingen!

Nieuwsbrief

De aanmelding gebeurt volgens het dubbele opt-in principe. Na het aanmelden ontvang je een e-mail waarin je de aanvraag nog een keer moet bevestigen. Dit om te voorkomen dat jouw e-mail gegevens door anderen bij ons worden aangemeld. In iedere nieuwsbrief staat vermeld hoe je je kunt afmelden.

Jouw e-mail gegevens zullen nooit door ons aan derden worden verstrekt.

Vacature

Op dit moment zijn er geen vacatures

The Footwear Company

Betalen bij The Footwear Company

Ideal (gratis), Bankoverschrijving (gratis), Klarna (+4%) en de creditcards Mastercard en Visa (gratis). Meer informatie? Zie onze klantenservice pagina

Nieuwsbrief