Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Birkenstock Slippers Dames

Birkenstock slippers dames

De slippers van Birkenstock zijn wereldwijd enorm populair, dankzij het heerlijk zachte voetbed in combinatie met het hippe design. Birkenstock heeft een tal van slippers voor dames in haar collectie opgenomen. Van teenslippers tot badslippers en van instapslippers tot slippers met extra brede band: het merk heeft alles wat u zoekt. Alle Birkenstock slippers voor dames vindt u hier!

Birkenstock dames slippers

Altijd al willen genieten van een hoog loopcomfort, maar evengoed stijlvol voor de dag willen verschijnen? Neem dan eens een kijkje in de Birkenstock slipper collectie voor dames. Hier vindt u prachtige Birkenstock teenslippers, badslippers en slip-on slippers die speciaal zijn ontworpen voor vrouwen. Van simplistische designs in natuurlijke tonen, tot aan felle kleuren met glitters: Birkenstock heeft het allemaal. De Birkenstock dames slippers zijn bovendien super leuk te combineren bij een tal van zomer outfits. Kortom: een aanwinst voor uw schoenencollectie!

Birkenstock slippers dames zwart

De bekende slippers van Birkenstock zijn enorm populair onder vrouwen. De slippers zijn beschikbaar in verschillende modellen en kleuren. Een van de meest populaire kleuren blijft zwart. Dat is ook niet zo gek, aangezien deze kleur met bijna iedere outfit is te combineren. Ga voor een teenslipper, een slipper met één of twee banden of bandjes die kruisen, de keuze is geheel aan u. Welke Birkenstock slipper is uw favoriet?

Birkenstock slippers dames wit

Wanneer de zomer is begonnen is het ook weer tijd voor slippers. Super gemakkelijk, met een goed voetbed en mooie designs, de perfecte schoen voor in de zomermaanden. Birkenstock heeft een enorm ruim assortiment slippers voor dames. De keuze in serie, design en kleur is enorm groot. Zilver, goud, roze of wit alle kleuren vindt u terug op de slipper pagina. Bekijk ze snel allemaal en vindt een paar wat voldoet aan uw eisen en geniet van de zomer!