Selecteer op
Klantenservice

FitFlop Banda

Voor dames die houden van mooie, elegante slippers of sandalen, maar niet willen inleveren op comfort, heeft FitFlop de FitFlop Banda™ ontwikkeld. Deze serie wordt gekenmerkt door een luxe uitvoering in leer: zowel de bandjes, het voetbed en de zijkant van de zolen zijn helemaal van leer. Op de FitFlop Banda™ Serie kun je gerust naar een chique gelegenheid zonder dat je je zorgen hoeft te maken over pijnlijke voeten.

FitFlop™ Banda™ Serie: slippers & sandalen op een nieuwe, elegantere zool
De ontwerpers bij FitFlop zitten nooit stil en zijn altijd op zoek naar manieren om de FitFlop zool te verbeteren. Zo is er na de Microwobbleboard-zool al de Biomimetix-zool -een zool met een slankere, eleganter profiel- gekomen die je vindt onder de sneakers en ballerina's. Nu komt FitFlop met een nieuwe zool voor slippers en sandalen die nog weer slanker is en je toch enorm veel comfort biedt: Supercomff. Ervaren FitFlop fans zullen ook de nieuwe zool direct herkennen als een echte FitFlop -met name de demping onder de hiel is hier ook weer heel duidelijk aanwezig- ook al is de zool wat dunner (vooral bij de voorvoet). Hieronder ziet u welke FitFlop Banda slippers momenteel nog verkrijgbaar zijn. U kunt de filter gebruiken om op uw schoenmaat te selecteren zodat u alleen nog de modellen te zien krijgt die u past. Klik op het gewenst model voor meer informatie en om direct uw FitFlop Banda online te bestellen.

2 artikelen 1 - 2 van 2

Er komen geen producten overeen met de selectie.

2 artikelen 1 - 2 van 2

FitFlop™ Banda™ Slide

De FitFlop Banda™ is een elegante slipper die helemaal in de stijl van nu is ontworpen. De slanke, leren bandjes lopen van je wreef tot vrij ver achter op de zool, welke een suede voetbed heeft. Dit geeft de Banda™slipper een eigentijdse look én zorgt ervoor dat je voet stevig op z'n plaats wordt gehouden. Naast de gewone FitFlop Banda, heeft FitFlop nu ook de FitFlop Banda Slide. De FitFlop Banda™ Slide is ontwikkeld voor vrouwen die niet van een teenstukje houden maar wel van stijlvol schoeisel en mooie, luxe materialen. Je glipt zo de Banda™ Slide in, en weg ben je.

FitFlop™ Banda™ Sandal

De FitFlop Banda™ Sandal is een mooie sandaal waarop je je weer op wolkjes waant. Uitgevoerd in mooi leer en een zacht, suede voetbed zal de Banda™ Sandal jouw nieuwe favoriete sandalen worden, daar zijn we van overtuigd!

Waarom kiezen tussen stijl en comfort?
Als je ook allebei kunt hebben? Met deze serie (Banda™, Banda™ Slide & Banda™ Sandal) heb je de keuze uit een slipper (met of zonder teenstukje) of sandaal die er onwijs stylish uitziet, maar die de modieuze look combineert met de functionaliteit en comfort van FitFlop. FitFlop verwijst met deze serie dat de uitspraak "Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden" naar de geschiedenisboeken. FitFlop slippers en sandalen waren altijd erg herkenbaar door de dikke zool; met de nieuwe Supercomff zool die onder de Banda zit, ontstaat een heel nieuwe look met een slanker profiel. Je moet niet gek opkijken als mensen in je omgeving gaan vragen: "Ik dacht dat jij alleen op FitFlops kon lopen?".

Hoe is de pasvorm van de Fitflop™ Banda™?
Door de nieuwe, elegantere zool onder de verschillende modellen uit de FitFlop Banda™ serie is de pasvorm vrij krap. Dit is te merken in de breedte en de ruimte over de wreef en voorvoet. Voor de FitFlop Banda™ (slipper) geldt dat deze zo strak valt, dat we aanraden daar een maat groter van aan te schaffen, zeker bij een normale tot wat hogere wreef. De FitFlop Banda Slide™ en Banda Sandal™ hebben in dat opzicht iets meer ruimte (voornamelijk in de breedte/om de wreef) zodat je hier wel je reguliere maat kunt bestellen.