Selecteer op
Klantenservice

FitFlop F-Pop

De FitFlop F-Pop is een nieuwe serie ballerina's, mary-jane's en loafers die in korte tijd naam hebben gemaakt en nu al zeer populair zijn. De F-Pop™-serie is ontwikkeld rond de nieuwe Supercomff™-zool; deze zool is ontwikkeld om je het comfort te bieden dat je gewend bent van FitFlop, maar dan in een nog slanker profiel, zodat er elegant schoeisel mee ontworpen kan worden. Hieronder ziet u welke FitFlop F-Pop modellen momenteel verkrijgbaar zijn. U kunt de filter gebruiken om op uw schoenmaat te selecteren zodat u alleen nog de modellen te zien krijgt die u past. Klik op het gewenst model voor meer informatie en om direct uw FitFlop F-Pop online te bestellen.

artikelen 0 - 0 van 0

Er komen geen producten overeen met de selectie.

artikelen 0 - 0 van 0

FitFlop™ F-Pop™ Ballerina

De nieuwe serie F-Pop™ Ballerina's zijn helemaal te gek. Deze soepele, flexibele ballerina's zijn zo licht dat je bijna niet doorhebt dat je ze aan hebt. Ze zijn gemaakt met de ergonomische Supercomff™ technologie voor ultiem comfort, gedurende de hele dag. Hieronder leest u welke F-Pop Ballerina's er zijn.

F-Pop™ Ballerina Leather
Deze uitvoering heeft een volledig leren bovenwerk dat heerlijk zacht en soepel is. Dankzij de elastische rand sluit deze F-Pop™ Ballerina altijd mooi aan op je voeten. Of je deze ballerina's casual wilt dragen, of voor je werk, je ziet er altijd stralend uit!

F-Pop™ Ballerina Patent
De patent uitvoering van de F-Pop™ Ballerina heeft een voering van zacht leer, en een bovenwerk van leer met een glanzend laklaagje. Loop jij straks te shinen op je nieuwe, ubercomfortabele ballerina's?

F-Pop™ Ballerina Opul
Deze mooie uitvoering heeft een bovenwerk van nubuck met een subtiel patroon; de voering van deze F-Pop™ Ballerina Opul is helemaal van zacht leer voor een heerlijk gevoel aan je voeten. De F-Pop™ Ballerina Opul sluit mooi aan op je voeten dankzij de elastische rand en de Supercomff™ zool loopt supercomfortabel!

FitFlop™ F-Pop™ Loafer
Gedistingeerd met een vleugje sensualiteit: de F-Pop™ Loafer heeft mooie lijnen in een verrassende mix van materialen. De voering is van zacht leer, het buitenwerk van een combinatie van glad leer en lakleer; dit geeft deze klassieke look een leuke, opvallende nieuwe uitstraling. Ze passen goed bij baggy broeken, getailleerde rokken of kokerrokken.

Hoe onderhoud ik mijn FitFlop™ F-Pop™?
Er zijn veel verschillende materialen gebruikt bij alle varianten van de FitFlop F-Pop™, maar hoe zorg je nou dat al die materialen lang mooi blijven? Lees alles over het onderhoud van je FitFlop schoeisel op onze onderhoudspagina.