Selecteer op
Klantenservice

FitFlop Flora

De FitFlop Flora was één van de toppers van een vorige collectie en is dit jaar terug met een aantal nieuwe kleuren! Dit bijzondere model laat menig vrouwenhart sneller kloppen bij de eerste aanblik. En dat is natuurlijk niet zo vreemd. Bij de Flora is gebruik gemaakt van een speciale techniek om de banden vorm te geven. Met behulp van lasers is het bloemenmotief uit het dikke leer gesneden. Dit jaar is er naast de Flora teenslipper ook een instapper: de FitFlop Flora Slide. Of het nou komt door dat mooi uitgesneden bloemmotief, de hippe kleuren of het fantastische genot aan je voeten, de FitFlop Flora™ tovert een lach op je gezicht die pas in de herfst weer verdwijnt als je ze niet meer kunt dragen. Maar tot die tijd maak je menig vrouw jaloers met deze hippe en comfortabele FitFlop slippers! Hieronder ziet u welke modellen er op dit moment verkrijgbaar zijn.

artikelen 0 - 0 van 0

Er komen geen producten overeen met de selectie.

artikelen 0 - 0 van 0

FitFlop Flora Slide

Vindt je de Flora ook zo'n fantastische slipper, maar houd je niet van zo'n teenstukje? FitFlop komt dit jaar met dé slipper voor jou. De Flora Slide™ heeft dezelfde lasergesneden banden, maar dan als handige instapper waar je gemakkelijk instapt en direct op pad kunt! Kies voor de FitFlop Flora Slide als je óók deze unieke slipper aan je garderobe wilt toevoegen.

Hoe valt de Fitflop Flora™?
Benieuwd of jij de FitFlop Flora past? De FitFlop Flora is voorzien van de standaard Microwobbleboard™-zool die een smaller is dan de klassieke Microwobbleboard™ zool. Dat maakt de Flora geschikt voor vrouwen met een smalle tot gemiddelde voet. De band over de wreef is ietsje strakker dan gemiddeld, maar dat kan na verloop van tijd iets ruimer komen te zitten als het leer wat naar je voeten is gaan staan.