Selecteer op
Klantenservice

FitFlop Gogh Moc

De temperatuur daalt en het wordt zelfs binnen te koud om nog op je FitFlop slippers te lopen. Had je nu maar een stel comfortabele pantoffels om ook de winter te kunnen overleven. FitFlop brengt uitkomst met de Gogh™ Moc serie. Fantastische sloffen met een Microwobbleboard™ zool waardoor heerlijk zult lopen! De FitFlop Gogh Moc is er in twee verschillende varianten die naast elkaar in de collectie zitten: de Gogh Moc en de Gogh Moc Leather. Op het eerste gezicht lijken beide pantoffels wel op elkaar, maar het verschil zit hem in de materialen die gebruikt zijn bij het bovenwerk. De Gogh Moc is gemaakt van zacht suède, terwijl de Gogh Moc Leather gemaakt is van gladleer. Hieronder ziet u welke FitFlop Gogh momenteel nog verkrijgbaar zijn.

1 artikel 1 - 1 van 1

Er komen geen producten overeen met de selectie.

1 artikel 1 - 1 van 1

FitFlop Gogh Moc™ Suede & Leather

De Gogh Moc is een mooie uitvoering waarbij duidelijk "less is more" geldt. Een bovenwerk van zacht suede met strakke lijnen van de naden. Mooie materialen in een minimalistisch design laten deze FitFlop Gogh Moc Suede schitteren!

Het populaire Gogh model is nu ook verkrijgbaar in een leren uitvoering. Het grootste voordeel hiervan is natuurlijk dat je met de FitFlop Gogh Moc Leather een pantoffel in huis haalt die heel makkelijk schoon te maken is. Hierdoor trek je ze toch iets sneller aan als je even naar buiten moet. Daarnaast heeft het gladde leer ook een mooie uitstraling zolang je het goed onderhoudt. U kunt de filter gebruiken om op uw schoenmaat te selecteren zodat u alleen nog de modellen te zien krijgt die u past. Klik op het gewenst model voor meer informatie en om direct uw FitFlop Gogh online te bestellen.

Hoe onderhoud ik mijn FitFlop™ Gogh™ Moc?
Je wilt je FitFlop Gogh Moc pantoffels natuurlijk zolang mogelijk met veel plezier kunnen dragen. Goed onderhouden schoeisel gaat langer mee, daarom raden we je ook aan om je Gogh Moc pantoffels goed schoon te houden en te behandelen zodat je lang kunt genieten van je nieuwe aankoop. Lees op onze onderhoudspagina meer over het onderhoud van je FitFlop Gogh.