FitFlop Mukluk

Wil jij ook in de winter comfortabel lopen op een FitFlop™? Wordt het te koud voor je slippers? De FitFlop Mukluk Shorty is gemaakt van een jaarling schapenvacht en daarom super warmte regulerend. Heerlijk met je blote voeten in de Mukluk laarzen en je voeten zijn niet te warm en niet te koud. De FitFlop Mukluk was vorige winter de absolute topper onder de wintermodellen en binnen no-time uitverkocht! Wees er daarom dit jaar snel bij en voorkom de teleurstelling dat je deze winter niet kunt genieten van je FitFlop Mukluk Shorty.
 

Wil je de FitFlop™ Mukluk™ Shorty? Bij Onlybrands de hele collectie van vijf top kleuren!

Niet alle kleuren zijn momenteel nog leverbaar. Hierboven ziet u welke kleuren er momenteel nog leverbaar zijn.

FitFlop Mukluk Shorty - Zwart

Zwart

FitFlop Mukluk Shorty - Bruin

Bruin

FitFlop Mukluk Shorty - Blauw

Blauw

FitFlop Mukluk Shorty - Beige

Beige

FitFlop Mukluk Shorty - Hot Cherry

Rood
 

FitFlop Mukluk Shorty BlauwDe Mukluk™ Shorty is het korte zusje van de Mukluk™. Je kunt de Mukluk™ Shorty zo dragen of de kraag van de Mukluk™ omslaan zodat je een heel ander effect krijgt. De kwaliteit van de vacht (jaarling, schaap) is ten opzichte van vorig jaar nog beter en concurreert met bijvoorbeeld het bekende merk UGG. Het grote verschil met UGG en FitFlop is dat er bij FitFlop een veel betere zool (microwobbleboard™ zool) onder zit met dus veel meer wandelcomfort!

Hoe onderhoud je jouw FitFlop™ Shearling (schapenvacht) model zoals de Mukluk™?

Wellicht vraag je je af hoe je die mooie Mukluk™ laarzen moet onderhouden. Je bent er tenslotte zuinig op en je wilt ze graag zo lang mogelijk mooi houden. De FitFlop Mukluk™ is gemaakt van een jaarling schapenvacht en dat vraagt een zorgvuldige behandeling. Hoe wij je adviseren om deze Shearling modellen te onderhouden vind je op onze pagina FitFlop: Tips & Advies.

Hoe is de pasvorm van de Mukluk™?

De Mukluk™ is, zoals reeds genoemd, gemaakt van schapenvacht. Dit zorgt voor een supercomfortabele fit en zeer aangenaam gevoel. De schapenvacht is heel zacht en zal door gebruik uitrekken. Mocht in het begin je Mukluk™ wat strakkers zitten dan kun je ervan uitgaan dat je ze zult uitlopen. Heb je wat dikkere kuiten? Dan is de Mukluk wellicht ook voor jou geschikt!  De Mukluk is een model wat laag valt. Bovendien kun je ze ook nog eens kunt omslaan zodat ze helemaal onder het dikkere gedeelte van je kuit zullen vallen. Omdat de Mukluk™ geen rits heeft is de pasvorm in de hiel wat losser. Het is dus normaal dat hierdoor tijdens het lopen je hiel wat omhoog kan komen. Dit kan in het begin een kwestie van wennen zijn.