Selecteer op
Klantenservice

FitFlop Ritzy

De slippers en sandalen uit de FitFlop Ritzy™ collectie springen ankzij het glinsterende design vrijwel direct in het oog. De Ritzy™ collectie bestaat uit twee verschillende modellen, namelijk de FitFlop Ritzy™ Back-Strap en de FitFlop Ritzy™ Slide. Beide modellen zijn voorzien van de Microwobbleboard™ zool, die extra ondersteuning en demping biedt aan de voet. De perfecte combinatie tussen kwaliteit en design!

3 artikelen 1 - 3 van 3

Er komen geen producten overeen met de selectie.

FitFlop Ritzy Slide Pewter

FitFlop Ritzy Slide Pewter

€ 120,00

€ 95,95

FitFlop Ritzy Back-Strap Pewter

FitFlop Ritzy Back-Strap Pewter

€ 130,00

€ 103,95

FitFlop Ritzy Toe Thong Black

FitFlop Ritzy Toe Thong Black

€ 110,00

€ 87,95

3 artikelen 1 - 3 van 3

FitFlop Ritzy™ damesslipper

De sandalen en slippers uit de FitFlop Ritzy™ collectie mogen zeker niet ontbreken in uw schoenencollectie. De comfortabele Microwobbleboard™ zool zorgt voor ondersteuning en voorkomt pijnlijke voeten. Het schitterende design van de FitFlop Ritzy™ damesslipper geeft daarnaast een stijlvolle uitstraling aan uw outfit. De perfecte balans tussen comfort, kwaliteit en dessin.

FitFlop Ritzy™ Back-Strap

De FitFlop Ritzy™ Back-Strap is een fijne sandaal met een hoog loopcomfort. De brede banden zorgen ervoor dat de sandaal stevig om uw voet blijft zitten en dankzij de gesp aan de zijkant kunt u deze precies aan laten sluiten op uw voet. Mooi en praktisch!

FitFlop Ritzy™ Toe Thong

De FitFlop Ritzy™ Toe Thong damesslipper biedt naast een optimaal loop- en draagcomfort ook extra ondersteuning aan de voeten. De zool dempt de schokken tijdens het lopen en zorgt voor een ergonomische houding. Ideaal voor mensen die daar problemen mee ervaren. De FitFlop Ritzy™ Toe Thong heeft daarnaast ook een prachtig design dat onder geen enkele outfit zal misstaan.

FitFlop Ritzy™ Slide Black

De FitFlop Ritzy™ Slide Black slipper is super makkelijk aan- en uit te trekken. U schiet vliegensvlug in de slipper en dit maakt de FitFlop Ritzy™ dan ook perfect om te dragen in- en om het huis. Het mooie dessin zorgt er daarbij voor dat u altijd goed voor de dag komt.