Selecteer op
Klantenservice

FitFlop Slinky Rokkit

Iedere slipper en sandaal uit de FitFlop Slinky Rokkit™ collectie is voorzien van de speciale Microwobbleboard™ zool. Deze zool bevordert een ergonomische houding en ondersteunt uw voeten op een optimale manier. De FitFlop Slinky Rokkit™ serie kenmerkt zich verder door de bandjes die zijn versierd met glinsterende steentjes. Dit geeft een bijzondere uitstraling aan de slippers en zorgt voor een echte eye-catcher onder uw outfit.

2 artikelen 1 - 2 van 2

Er komen geen producten overeen met de selectie.

2 artikelen 1 - 2 van 2

FitFlop Slinky Rokkit damesslipper

Bent u op zoek naar FitFlop Slinky Rokkit™ damesslippers? Dan bent u hier bij Onlybrands aan het juiste adres. De Slinky Rokkit™ collectie bestaat uit zowel slippers als sandalen die stuk voor stuk zijn voorzien van een schitterend design. Bovendien bevorderen deze het loopcomfort en verminderen ze pijn aan uw voeten.

FitFlop Slinky Rokkit™ Criss-Cross Slide

De FitFlop Slinky Rokkit™ Criss Cross slipper heeft verschillende bandjes die kruislings over de voet lopen. Dit geeft een speels effect, maar geeft door de glinsterende steentjes tegelijkertijd ook een elegante touch aan uw outfit.

FitFlop Slinky Rokkit™ Toe-Post

De FitFlop Slinky Rokkit™ Toe-Post is een gemakkelijke teenslipper die zowel ondersteuning als schokdemping biedt aan de voet. Het design is vrouwelijk, eigentijds en hip. De FitFlop Slinky Rokkit™ Toe-Post is een aanwinst voor uw schoenencollectie.