FitFlop Shimmy

De slippers uit de FitFlop Shimmy™ collectie zijn stuk voor stuk voorzien van FitFlop's bekende Microwobbleboard™ zool. Deze zool biedt een optimale ondersteuning en schokdemping en verminderd daarnaast de pijn tijdens het lopen. Dankzij het relatief eenvoudige design van de FitFlop Shimmy™ slippers, zijn deze bovendien eenvoudig te combineren bij een tal van outfits. De ideale slipper voor het lente- en zomerseizoen!
 

FitFlop Shimmy™ slipper

Dankzij de brede zachte banden van deze slipper loopt de FitFlop Shimmy™ erg comfortabel. Deze banden zorgen er bovendien ook voor, dat de slipper goed blijft zitten.

FitFlop Shimmy™ Slide

De FitFlop Shimmy™ Slide is super eenvoudig aan- en uit te trekken en is hierdoor ideaal voor in- en om het huis. De ondersteunde zool zorgt ervoor dat u urenlang op de slipper rond kunt blijven lopen, zonder hierbij last te krijgen van uw voeten. De FitFlop Shimmy™ is perfect voor liefhebbers van comfort.

FitFlop Shimmy™ Toe-Post

De FitFlop Shimmy™ Toe-Post teenslipper staat erg goed onder jurkjes en rokjes, maar is ook prima te combineren bij een jeans of pantalon. De teenslipper heeft suède bandjes die prettig aanvoelen op de voet en is voorzien van een zool die een goede ondersteuning biedt.