Selecteer op
Klantenservice

FitFlop Shuv

Wil jij handige instapper aan je voeten en ook comfortabel lopen? Meestal gaat dat niet samen Maar de Fitflop Shuv combineert gemak met comfort.  Deze leuke schoen kun je onder veel omstandigheden dragen. Gewoon voor binnen als slof maar ook op je werk. Met de gedekte kleuren kun je alle kanten op. De Fitflop Shuv™ is er in twee versies, de Shuv Felt met een vilten bovenkant en de Shuv Patent met een glanzende bovenkant. U kunt de filter gebruiken om op schoenmaat te selecteren zodat u direct te zien krijgt welke FitFlop Shuv er nog in uw maat verkrijgbaar is.

2 artikelen 1 - 2 van 2

Er komen geen producten overeen met de selectie.

FitFlop Shuv™ Felt Midnight Nay

FitFlop Shuv™ Felt Midnight Nay

€ 80,00

€ 64,00

FitFlop Shuv™ Felt All Black

FitFlop Shuv™ Felt All Black

€ 80,00

€ 64,00

2 artikelen 1 - 2 van 2

Fitflop Shuv™ Felt

Laat je verleiden door de Shuv met zijn vilten bovenwerk. Met een Fitflop van vilt zet je de trend. The Shuv was oorspronkelijk verkrijgbaar in alleen verkrijgbaar in de kleuren rood en grijs. Door het grote succes van dit model is het aantal kleuren uitgebreid. De modellen die momenteel verkrijgbaar zijn, ziet u hierboven.

Fitflop Shuv™ Patent

De glanzend leren uitvoering heeft een opvallende uitstraling, zeker als je kiest voor een van de knallende kleuren. Het leren bovenwerk van deze instapper is voorzien van een gekleurde spuitlaag die de Shuv laat glanzen. Hoe je deze ledersoort het beste kunt onderhouden, verwijzen we je graag naar onze pagina FitFlop: Tips & Advies. Daar geven we je adviezen over het optimaal onderhouden van je Fitflops.


Wil jij er leuk uitzien zonder vermoeide voeten?

De Fitflop Shuv geeft je de kans om een paar heerlijke en leuke schoenen aan te hebben zonder dat je last krijgt van vermoeide voeten. De FitFlop slippers en slof-modellen worden dan ook veel gedragen in de gezondheidszorg, kapperszaken en andere bedrijven waar men lang moet staan. FitFlop weet als geen ander comfort te combineren met functionaliteit en mode. De FitFlop Shuv is voorzien van de klassieke, brede Microwobbleboard™ zool.