Selecteer op
Klantenservice

FitFlop Strobe

De slippers uit de FitFlop Strobe™ collectie zijn stuk voor stuk voorzien van een hip design met glinsterende steentjes. Met de FitFlop Strobe™ slippers springt u dan ook direct in het oog! Ieder model van deze serie is voorzien van de comfortabele Microwobbleboard zool en biedt hierdoor een optimale ondersteuning en schokdemping aan de voet. Ideaal voor iedereen die graag stijlvol voor de dag komt, maar niet wil inleveren op comfort.

artikelen 0 - 0 van 0

Er komen geen producten overeen met de selectie.

artikelen 0 - 0 van 0

FitFlop Strobe™ damesslipper

De FitFlop Strobe™ is een eigentijdse damesslipper waarvan de banden versierd zijn met studs. De slippers en sandalen uit deze collectie hebben een ergonomisch voetbed en bieden een hoog loop- en draagcomfort. De FitFlop Strobe™ collectie bestaat uit drie verschillende modellen. Deze zijn hieronder beschreven.

FitFlop Strobe™ Toe Thong

De FitFlop Strobe™ Toe Thong is een comfortabele teenslipper, gemaakt van duurzame materialen. De Strobe™ Toe Thong heeft een Microwobbleboard™ zool voor een optimale schokdemping en ondersteuning van de voet.

FitFlop Strobe™ Slide

De FitFlop Strobe™ Slide is een makkelijke instap variant van de FitFlop Strobe™. Zoals de naam al zegt, glijdt u eenvoudig in en uit de slipper. Ideaal voor in- en om het huis.