Selecteer op
Klantenservice

FitFlop Supertone

Ben jij ook helemaal weg van FitFlop en wil je in plaats van slippers nu ook eens FitFlop schoenen? Dan zit je hier goed, want wij hebben voor jou uit de collectie FitFlop schoenen: FitFlop Supertone™! Zoek je iets tussen de laarzen en slippers in dan is de FitFlop Supertone™ sneaker een echte aanrader. Deze wat sportievere schoen is ook voorzien van de FitFlop Microwobbleboard™ zool, ook al is dat vanaf de buitenkant niet te zien!

artikelen 0 - 0 van 0

Er komen geen producten overeen met de selectie.

artikelen 0 - 0 van 0

FitFlop™ Supertone™

Zoek je een FitFlop model dat je het hele jaar kunt dragen? Ga dan voor deze sneaker, de FitFlop Supertone™! Zomer of winter, voorjaar of herfst, de FitFlop Supertone kun jij 52 weken per jaar dragen. En ook op deze schoen ervaar jij het genot van de Microwobbleboard™ zool.

Hoe is de pasvorm van de Supertone™?

De schoen op zich valt vrij klein dus een maat groter dan normaal is gebruikelijk. Heb je moeite om in laarzen te komen door een hoge wreef? Met de FitFlop Supertone™ zul je daar geen moeite mee hebben. De schoenen zijn geveterd en dat geeft je dus meer vrijheid in de pasvorm want je kunt hem zelf strakker of wat losser doen.Wat moet je doen aan onderhoud van je FitFlop™ Supertone™ model?

Al onze Supertone™ schoenen zijn van goede kwaliteit leer. Dat heeft ook het nodige onderhoud nodig natuurlijk. Kijk voor tips bij de Supertone™ bij: FitFlop: Tips & Advies.