Geschiedenis


Is het nou een sandaal of schoen?

Dat was de vraag die vaak gesteld werd toen Sanuk met de Sidewalk Surfers, een schoen op de bovenkant van een sandaal maakte. Het combineert de bescherming en jaarlijkse draagbaarheid van een schoen, met de flexibiliteit en vrijheid van een sandaal.

Sanuk tegenwoordig

Tegenwoordig streeft Sanuk naar het maken van producten die zowel funky als functioneel zijn. Dat omvat schoenen maar ook slippers. Omdat "Sanuk" het Thaise woord voor FUN is, is de naam is ook meteen een mantra. “Ons doel is om creatief geïnspireerd, zorgvuldig ontworpen producten te leveren voor de wereldwijde outdoor gemeenschap ... vooral omdat we er deel van uitmaken” zo vat Sanuk haar visie samen.

Sanuk groeit!

Het hoofdkantoor is gevestigd in Zuid-Californië, maar de Sanuk familie heeft roots uit Santa Cruz, Seattle, Cardiff by the Sea, de Filippijnen, Colombia, Hong Kong, en zelfs Papoea-Nieuw-Guinea. Met het bestellen van jouw schoenen, blijft het bedrijf groeien met een distributie in de Verenigde Staten en in meer dan 50 landen in Europa, Azië, Zuid-Amerika en Australië.

Bekendheid door sponsoring

Sanuk sponsort een diverse groep van professionele sporters, variërend van surfers, zoals Donavon Frankenreiter en Dave Rastovich tot klimmers als Chris Sharma en Randy Leavitt. De impact daarvan werkt door op de merkcultuur doordat de atleten bekend staan om hun stijl, charisma en gespecialiseerde talenten. Net als de Sanuk producten.

Maatadvies Sanuk >

Sanuk Slippers online bestellen

OnlyBrands heeft een mooie collectie van Sanuk die is onderverdeeld in een aantal dames modellen en een aantal heren modellen. Naast deze pagina's waar u de gewenste slipper direct kunt bestellen kunt u bij ons de gehele Sanuk collectie bekijken.

Alle modellen van Sanuk >