Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Teva® Damescollectie

Teva® Damescollectie

Het stoere outdoormerk Teva® heeft een uiteenlopende damescollectie. Het merk staat voor avontuur en begon in 1984 met het produceren van eenvoudige sandalen. De sandalen zijn jaren later uitgegroeid tot een waar icoon. Naast een ruime collectie damessandalen vindt u op onze website ook schoenen, slippers en wandelschoenen van het merk. Ondanks de uiteenlopende collectie hebben alle producten van Teva één ding gemeen: ze zijn gemaakt voor het avontuur!

Dames Teva

Teva is natuurlijk het bekendst geworden door de iconische sandalen waar een hele generatie groot mee is geworden. Voor vrouwen zijn er verschillende sandalen met hun eigen functie en looks. Zoek je een sandaal die topprestaties levert en geschikt is voor het zware werk, kies dan voor klassiekers als de Terra Fi of Tirra. Ben je op zoek naar casual sandalen die er leuk uitzien maar die je ook comfort bieden? Ook dan ben je bij Teva op de juiste plek. Als hommage aan haar roemrijke verleden, heeft Teva de Originals collectie geïntroduceerd: sandalen die geïnspireerd zijn op de allereerste serie Teva sandalen. Wat wordt uw favoriete dames schoen van dit merk? Zoekt u sandalen, slippers of een ander soort schoen? Alles van het merk Teva voor dames kunt u hier vinden!

Teva Dames Schoenen

Voor wie op zoek is naar comfortabele en stijlvolle dames schoenen, zit met de schoenen van Teva altijd goed. Teva is opgericht in 1984 en is begonnen met het ontwikkelen van dames sandalen. Later is het merk ook schoenen gaan produceren waarvan u bij ons een ruim assortiment kunt vinden. De schoenen van Teva zullen u comfort bieden, waardoor u urenlang kunt lopen zonder last te krijgen van uw voeten. Daarnaast zijn de schoenen van Teva ook voorzien van een trendy design en zullen ze uw outfit helemaal compleet maken. Kom daarom snel een kijkje nemen op Onlybrands.nl en haal uw favoriete paar dames schoenen in huis.

Teva Dames Slippers

Bent u op zoek naar een paar hippe dames slippers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan dames slippers van het welbekende merk Teva. Teva is opgericht in 1984 en heeft zich op de markt gezet als belangrijke speler wanneer het aankkomt op outdoorschoeisel. De slippers van Teva zijn zowel comfortabel als stijlvol. Hierdoor kunt u uw outfit helemaal afmaken en fijn lopen zonder last te krijgen van uw voeten. De dames slippers van Teva komen in verschillende kleuren en modellen. Zo zit er altijd wel een paar tussen die helemaal naar uw wens is. Kom een kijkje nemen en haal uw paar in huis voor de warme dagen.

Teva Dames Sandalen

Het wereldbekende merk Teva is opgericht in 1984 en staat bekend om zijn comfortabele sandalen. Het merk is ontstaan door een natuurliefhebber die met het idee kwam om een slipper en sandaal in één te ontwikkelen. Voor wie op zoek is naar een paar stijlvolle en comfortabele dames sandalen is dus bij ons aan het juiste adres. Bij Onlybrands.nl bieden we een ruim assortiment aan dames sandalen die u comfort zullen bieden tijdens de warme zomerdagen. Op de sandalen van Teva kunt u urenlang wandelen zonder enige pijn te ervaren aan uw voeten. Kom snel een kijkje nemen op onze website en kom de zomer door met een paar stijlvolle Teva dames sandalen.