Schoenmaat
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Teva Sanborn

Teva Sanborn De Teva Sanborn is een hippe sandaal die van alle gemakken is voorzien. De banden van de Teva Sanborn zijn gemaakt van duurzaam textiel en voelen comfortabel. Deze banden zijn daarnaast verstelbaar, waardoor u de Teva Sanborn precies kunt laten aansluiten op uw voet. De zool van de sandaal is uitgerust met een schokdempende functie en zorgt hierdoor voor een optimaal loopgemak. Ook krijgt u hierdoor minder snel van uw voeten tijdens het wandelen. Kortom, de Teva Sanborn biedt u de ideale combinatie tussen kwaliteit en comfort!

Teva Sanborn sandaal

De Teva Sanborn sandaal is de ideale partner voor op reis. Deze sandaal zit super comfortabel, heeft een hip design en laat u nooit in de steek op het gebied van loopcomfort. Bovendien is de Teva Sanborn voorzien van een stevige rubberen zool en is deze zeer licht in gewicht. U stopt hem dus lekker makkelijk weg in uw koffer of backpack. De Teva Sanborn droogt daarnaast super snel, wat erg goed van pas kot op het strand of bij het zwembad. De Teva Sanborn is geschikt om te dragen door zowel dames als heren.

Teva Sanborn Dames

Voor dames is de Sanborrn sandaal er in twee verschillende uitvoeringen. Kijk welk model en welke kleur het beste bij u past. U kunt kiezen voor een minimalistisch model of een model met meerdere bandjes over uw wreef.