Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Zool
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd

Birkenstock Boston

Birkenstock Boston

Op deze pagina vindt u een mooi overzicht van alle Birkenstock modellen uit de Boston serie. De klompen uit deze serie zijn beschikbaar in verschillende maten en kunnen zo door zowel mannen als vrouwen worden gedragen. De klompen zijn beschikbaar in verschillende mooie kleuren en worden gemaakt in verschillende materialen, zodat er voor ieder een geschikte keuze aanwezig is. Dankzij het comfortabele voetbed is de Birkenstock klomp geschikt om te gebruiken voor beroepen waar u voor een lange tijd moet staan, zoals in de zorg. Uiteraard zijn de klompen uit de Boston serie ook zeer geschikt voor in- en rondom huis.

Boston Birkenstock

De fijne klompen uit de Birkenstock serie zitten dankzij het typerende Birkenstock voetbed erg comfortabel. Het voetbed heeft een diepe hielkuil waardoor uw voeten stevig in de klomp blijven zitten. Dankzij de verhoging onder uw wreef worden pijnlijke drukpunten daarnaast voorkomen. De Boston klompen zijn beschikbaar in verschillende vormen en materialen, zodat u een ruime keuze heeft.

Birkenstock Boston dames

Op deze pagina vindt u een ruime collectie Birkenstock Boston klompen voor dames. De Boston klompen zijn vanwege het ondersteunde voetbed ideaal om lange dagen mee te werken of comfortabel te gebruiken in uw eigen huis of tuin. De Boston wordt ook geleverd met een zacht vachtje voor de koude wintermaanden. Neem snel een kijkje in onze collectie!