Alles over Sorel

Over Sorel

Sorel

Al in 1962 werden de eerste Sorel boots geproduceerd. Het nieuwe merk Sorel had als doel de creatie van een laars die zowel op het gebied van technologie als fashion ongeëvenaard was. Zo beschermde de eerste Sorel boots voeten heerlijk tegen kou en sneeuw, zaten ze bijzonder comfortabel en was het design uniek.
De eerste boots van Sorel waren een duidelijke uitvoering van de kernwaarden waar Sorel nu nog steeds achter staat:

'We question, explore, disrupt and lead, all while looking for ways to be better'.

Bij Sorel zijn ze altijd op zoek naar nieuwe en unieke ideeën om stijlvolle schoenen te creëren. Hierbij is dit merk niet bang om nieuwe stijlen en creaties op de markt brengen.

Waar de focus lang alleen op boots en laarzen heeft gelegen is de productie ondertussen uitgebreid naar een mooie lente- en zomerassortiment. Waardoor de schoenen van Sorel het hele jaar door te dragen zijn.

Waarom Sorel?

Kwaliteit

Sorel hecht een grote waarden aan het produceren van producten met een hoge en duurzame kwaliteit. Dit moet volgens dit bedrijf bereikt worden door te focussen op de kwaliteit van de materialen en de kwaliteit van de productie. Zo worden de materialen met zorg uitgezocht en daarna met kennis bewerkt.

Maatschappij

Sorel hecht ook een grote waarden aan het naleven van haar sociale verantwoordelijk. Daarom houdt Sorel zich aan strenge gedragsregels om uitbuiting bij het productieproces te voorkomen. Door strenge controles uit te voeren kan ik elk proces van de productie worden gecontroleerd.

Duurzaamheid

Een laatste belangrijke pijler waar Sorel zich op focust tijdens het productieproces is milieubewust produceren. Door het volgen van trainingen probeert Sorel haar kennis te vergroten. Het productieproces wordt op deze manier effectiever waardoor energieverspilling en uitstoot verminderd.

Geschikt voor:

Onderhoud

Voor gebruik

Voor gebruik van uw nieuwe Sorel schoenen raden wij aan om uw schoenen in te spuiten met een impregnatie spray. Zo zijn uw schoenen beter beschermd tegen viezigheid en vocht. Gebruik een spray met een hoge kwaliteit en die niet gebaseerd is op een siliconen basis. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en zorg dat de spray geschikt is voor het materiaal van uw schoenen. Probeer uw schoenen regelmatig te onderhouden met de impregnatie spray.

Reinigen

Wanneer uw schoenen vies zijn raden wij aan deze schoon te maken met een vochtige doek en een zachte borstel. Indien uw schoenen erg vies zijn kunt u er voor kiezen een milde groene zeep te gebruiken. Ook kunt u gebruik maken van een speciaal reinigingsmiddel zoals schoensmeer of schoenpoets. Zorg er bij gebruik altijd voor dat u de bijsluiter goed leest om beschadigingen ter voorkomen. Assortiment schoonmaakmiddelen >

Beter niet

Wanneer u schoenen nat zijn van regen of sneeuw raden wij aan deze goed te laten drogen voordat u de schoenen opbergt. Om uitdroging van het materiaal te voorkomen mag u geen gebruik maken van een verwarming, föhn of open haard. Indien droog kunt u de schoenen het beste opbergen op een plek die niet vochtig is en niet volledig in het zonlicht staat. Gebruik bij het reinigen geen grove schoonmaakproducten, dit kan voor beschadigingen zorgen.

Greep uit ons assortiment: