-
Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Moon Boot® | Dames

Moon Boot® | Dames

Het merk Moon Boot produceert schitterende snowboots, het uiterlijk van deze producten is geïnspireerd op de schoenen van een ruimtepak. De snowboots hebben een heerlijke warme voering en een antislip zool, ideaal voor gebruik in de sneeuw!

Moon Boots dames

De collectie Moon Boots dames is zeer gevarieerd en heeft voor iedere vrouw wel een model dat perfect bij haar smaakt past. Iedereen kent wel de klassieke Moon Boot; in korte tijd zijn deze nylon boots uitgegroeid tot een icoon. In de huidige collectie zien we deze klassieker natuurlijk terug in een aantal opvallende kleuren. Voor dames zijn er van dit model veel varianten geïntroduceerd: van een variant met een glanzend PU-laag tot varianten in flashy kleuren, met glitters en/of franjes.

Moon Boots dames zwart

Moon Boots zijn natuurlijk een statement op zich en bekend om de vele verschillende kleuren waar ze in beschikbaar zijn. De grove boots stelen de show wanneer u ze aan uw outfit toevoegt. Daarnaast niet te vergeten dat ze uw voeten heerlijk warm houden en u zonder zorgen de koude winterdagen door helpen. Naast de vele kleuren zijn er ook verschillende modellen die beschikbaar zijn in de klassieke kleur, zwart. Deze zorgen voor een luxe uitstraling, al helemaal in combinatie met een stijlvolle outfit.