Moon Boot Dames

De Moon Boot™ damescollectie bestaat uit de traditionele snowboots waar dit merk zo bekend om staat. Het karakteristiek eerste model is inmiddels een ware mode klassieker en nog steeds razend populair. Inmiddels heeft Moon Boot voor dames ook een aantal andere varianten uitgebracht zoals de WestEast collectie. Onlybrands heeft een groot assortiment Moon Boot™ waardoor u bij ons vrijwel zeker het paar Moon Boots kunt vinden waar u naar op zoek bent.

Moon Boot Heren

De herencollectie van Moon Boot™ bestaat eigenlijk maar uit één model. De originele Nylon Moon Boot zoals die tientallen jaren geleden is uitgebracht. Mannen hebben blijkbaar geen behoefte aan een hoop keuze en kiezen al jaren voor het klassieke tijdloze model. Uiteraard is dit model wel een aantal verschillende kleuren en schoenmaten verkrijgbaar.

Kinder Moon Boots

Moon Boot™ heeft een mooie kinder collectie met stoere snowboots die de kindervoetjes lekker warm zullen houden. Deze laarsjes zijn natuurlijk cruciaal in de sneeuw maar kunnen ook prima op winterse dagen als er geen sneeuw ligt worden gedragen. De kindermaten beginnen bij maat 17 en lopen door tot maat 39. Voor de jongens zijn er donkere stoere kleuren en voor meiden zijn er leuke fellere kleuren.

De gehele Moon Boot™ collectie

Onlybrands biedt de complete Moon Boot™ collectie aan zodat u uit alle modellen kunt kiezen. Wij hebben ons volledig in dit merk gespecialiseerd zodat wij u kunnen voorzien van advies over de maatvoering, u de geschiedenis kunnen vertellen en u de beste aanbiedingen kunnen geven.

Accessoires

Om uw Moon Boots in topconditie te houden zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben dient u ze natuurlijk wel goed te onderhouden. Wij hebben verschillende accessoires in het assortiment om uw Moon Boots mee te behandelen.

Sorel

Naast de snowboots van Moon Boot kunt u bij ons ook terecht voor de snowboots van het merk Sorel. Dit is een ander bekend merk van Amerikaanse origine net als Moon Boot en maakt een ander type snowboots.