Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Sorel® Kindercollectie

Sorel® Kindercollectie Op deze pagina vindt u de volledige kindercollectie van het merk Sorel. Sorel produceert kwalitatief hoogwaardige snowboots, geschikt om de zwaarste beproevingen te doorstaan. De snoowboots zijn gemaakt van beste materialen en hebben bovendien een iconische, stijlvolle uitstraling. Gebruik de filter om de ideale snowboots voor uw kind te selecteren.

Snowboots voor kinderen

Als de eerste sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen, rennen kinderen meestal al blij naar buiten. Bij die temperaturen wil je natuurlijk dat je kind goed beschermd is tegen de kou en nattigheid die ermee gepaard gaan. Dat is waar de Sorel snowboots voor kids om de hoek komen kijken. De Sorel snowboots voor kinderen zijn in feite kleine varianten van de snowboots voor volwassenen. Voor kinderen bestaat de laars ook uit een waterdichte ‘schoen’ met een schacht die waterdicht of waterafstotend is. De warme, vilten voering biedt voldoende bescherming tegen de kou dat het wel heel gek moet gaan als je kind koude voeten krijgt. De sneeuwboots voor kinderen hebben vergelijkbare temperatuurwaarderingen als de snowboots voor volwassenen. Deze warme kinderlaarzen van Sorel houden de voeten van je kind warm tot temperaturen tot wel -32°C en -40°C!

Sorel snowboots kind

De snowboots van Sorel zijn van uiterst hoge kwaliteit en zorgen jaren lang voor warme voeten in de winter. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal wat waterdicht is blijven uw voeten warm en droog. Daarnaast hebben de boots beschikbaar in vele verschillende kleuren en modellen die ook nog eens een ware toevoeging zijn aan de outfit. Samen met een gave winterjas zorgen de boots voor een stoere look voor uw kindje. Zo kan er zorgeloos in de sneeuw worden gespeeld en over het ijs worden gewandeld.