Technologie


De voordelen van de FitFlop™ technologie

In de loop der jaren hebben we ontzettend veel positieve reacties gehad van FitFlop dragers. Die reacties lopen uiteen van mensen die het simpelweg het comfortabelste schoeisel ter wereld vinden tot mensen die met uiteenlopende klachten hebben gelopen, tot ze FitFlop ontdekten. Een greep uit de klachten waar we positieve reacties op hebben gehad: plantaire fasciitis, hielspoor, chronische rugpijn, ischias, artrose, RLS, scoliose, degeneratieve discusaandoening en een aantal andere pijntjes en kwaaltjes. Op onze pagina FitFlop recensies kunt u de ervaringen van de FitFlop dragers lezen.

Microwobbleboard™-middenzool

De Microwobbleboard-middenzool heeft een driedubbele densiteit, waarvoor een octrooi werd aangevraagd en die in 2007 in Engeland gelanceerd werd. Deze zool werd ontwikkeld door twee vooraanstaande Britse biomechanici. Deze zool biedt ontzettend veel comfort, niet alleen doordat het schokken helpt te absorberen, maar óók doordat de druk op de voetzool gelijkmatiger wordt verspreid (meer contact van de voet met de zool).

Deze technologie kan direct verlichting brengen aan uw voeten door zones met hoge druk gelijkmatiger te verdelen. De afgeschuinde hiel van elastisch EVA zorgt voor een SUPERZACHTE hiellanding. Het verticaal gesegmenteerde ergonomische design met drievoudige densiteit vergroot het contact tussen de voet en de zool en bevordert op die manier de drukverdeling.

Beschikbaar in twee breedtes:
De originele Microwobbleboard™ zool heeft een brede pasvorm.
De standaard Microwobbleboard™ heeft een gemiddelde pasvorm.

Waarschuwing Microwobbleboard:
We raden aan deze schoenen progressief (voorzichtig opbouwen) te dragen om stijfheid van de spieren te voorkomen, indien u: gezondheidsproblemen hebt waarvan u vermoedt dat ze kunnen verergeren door ze te dragen; u zwanger bent en/of; een oncomfortabel gevoel ervaart door het dragen van Microwobbleboard-schoenen, gelieve dan een dokter te raadplegen voor u begint (of verdergaat) met het dragen van FitFlop-schoenen.

De Biomimetix™-middenzool

De Biomimetix-middenzool werd ontwikkeld om vrouwen die houden van smallere modellen toch het typische FitFlop-comfort te kunnen bieden. De zool is geïnspireerd op de FitFlop NON-STOP ERGONOMIX™-filosofie en zorgt ervoor dat uw voeten fantastisch aanvoelen.

De Biomimetix-middenzool wordt gebruikt in de FF2™-collectie, die bijvoorbeeld de populaire BALLERINA-gamma Dué™ omvat. De Biomimetix-zool heeft een ergonomische zachte laag met driedubbele densiteit die biomechanisch ontwikkeld is om hoge druk te verdelen en uw voeten onmiddellijk verlichting te bieden.

De dunnere EVA-middenzool werd biomechanisch ontwikkeld om schokken perfect op te vangen en comfort van wereldklasse te bieden. Het design van de verticaal gesegmenteerde middenzool met drievoudige densiteit vergroot het contact van de voet met de middenzool zodat een betere drukverspreiding ter hoogte van de voetzool ontstaat.

Pasvorm van de Biomimetix zool:
De Biomimetix™ middenzool heeft een gemiddelde pasvorm.

Waarschuwing Biomimetix:
De FitFlop Biomimetix-schoenen beschikken over onze middenzool met meervoudige densiteit. Heeft u gezondheidsproblemen die misschien beïnvloed kunnen worden door een dergelijke technologie of ervaart u een oncomfortabel gevoel bij het dragen van onze schoenen, gelieve dan een dokter te raadplegen voor u begint (of verdergaat) met het dragen van deze schoenen.

De dunne SupercomFF™-middenzool

De SupercomFF-middenzooltechnologie, die ontwikkeld werd om vrouwen een ergonomie van wereldklasse te bieden, biedt de mogelijkheid om FitFlop’s legendarische comfort en zachtheid discreet te integreren in elegante schoen- en slippervormen.

Deze zool wordt gebruikt in de FF2™-collectie. Hij werd ontwikkeld om zones van hoge druk te verspreiden en is superlicht, flexibel en fantastisch.

De dunne EVA-middenzool werd biomechanisch ontwikkeld om schokken perfect op te vangen en comfort van wereldklasse te bieden. Het design van de verticaal gesegmenteerde middenzool met dubbele densiteit vergroot het contact van de voet met de middenzool zodat een betere drukverspreiding ter hoogte van de voetzool ontstaat.

Pasvorm van de SupercomFF zool:
De SupercomFF™-middenzool heeft een gemiddelde pasvorm.

Onze best verkochte producten: