Sorel

Sorel Dames

De Sorel™ damescollectie bestaat voornamelijk uit de snowboots waar dit merk zo bekend om staat maar ook uit enkele pantoffels voor in huis. Een van de bekendste damesmodellen is de Joan of Arctic die inmiddels als modische klassieker gezien kan worden. Onlybrands heeft het grootste assortiment Sorel™ van de Benelux waardoor u bij ons vrijwel zeker het paar Sorel™ kunt vinden waar u naar op zoek bent.

Sorel Heren

De herencollectie van Sorel™ bestaat uit een groot aantal snowboots en winterschoenen van top kwaliteit. Het bekendste heren model is de Caribou die al jaren in de collectie zit en niet voor niets het best verkochte model van Sorel is. De heren collectie begint bij schoenmaat 40 en loopt helemaal door tot maat 50 zodat wij voor alle maten een passende Sorel laars aan kunnen bieden.

Sorel Kinderen

Sorel™ heeft een mooie kinder collectie met stoere snowboots die de kindervoetjes zeker warm zullen houden. Deze laarsjes zijn natuurlijk cruciaal in de sneeuw maar kunnen ook prima op winterse dagen als er geen sneeuw ligt worden gedragen. De kindermaten beginnen bij maat 23 en lopen door tot maat 39. Voor de jongens zijn er veel donkere stoere kleuren en voor meiden zijn er ook leuke fellere kleuren.

De gehele Sorel™ collectie

Onlybrands biedt de complete Sorel™ collectie aan zodat u uit alle modellen kunt kiezen. Wij hebben ons volledig in dit merk gespecialiseerd zodat wij u kunnen voorzien van advies over de maatvoering, u de geschiedenis kunnen vertellen en u de beste aanbiedingen kunnen geven.

Accessoires

Om uw Sorel snowboots in top-conditie te houden zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben dient u ze natuurlijk wel goed te onderhouden. Wij hebben verschillende accessoires in het assortiment om uw Sorels mee te behandelen.

Moonboot

Naast de snowboots van Sorel kunt u bij ons ook terecht voor de snowboots van het merk Moonboot. Dit is een ander bekend merk van Amerikaanse origine net als Sorel en maakt een ander type snowboots.