Sorel

Sorel Dames

De damescollectie van Sorel™ bestaat voornamelijk uit de sneeuwschoenen waar dit merk zo bekend om is, maar ook uit een paar slippers voor thuis. Een van de bekendste vrouwenmodellen is de Joan of Arctic die nu als een modieuze klassieker kan worden beschouwd. Onlybrands heeft het grootste assortiment Sorel™ in de Benelux, dus u vindt vrijwel zeker het paar Sorel™ dat u zoekt.

Sorel Heren

De mannencollectie van Sorel™ bestaat uit een groot aantal hoogwaardige sneeuwschoenen en winterschoenen. Het bekendste herenmodel is de Caribou die al jaren deel uitmaakt van de collectie en niet voor niets het best verkochte model in Sorel is. De mannencollectie begint bij maat 40 en gaat tot maat 50, zodat we een Sorel laars kunnen aanbieden die geschikt is voor alle maten.

De hele collectie Sorel™

Fashionchaussure biedt u de complete collectie van Sorel™ zodat u kunt kiezen uit alle modellen. Wij zijn volledig gespecialiseerd in dit merk om u te kunnen adviseren over maten, vertel u de history en geef u de beste offres.

Accessoires

Om uw Sorel-sneeuwschoenen in perfecte staat te houden en ervoor te zorgen dat u er nog vele jaren van kunt genieten, moet u er natuurlijk wel voor zorgen. Wij hebben diverse accessoires in ons assortiment om uw Sorel te verzorgen.

Moonboot

Naast Sorel sneeuwschoenen kunt u bij ons ook terecht voor Moonboot sneeuwschoenen. Dit is een ander bekend merk van Amerikaanse oorsprong, net als Sorel, die een ander soort sneeuwschoenen produceert.