Moon Boot® modellen

De verschillende modellen

Moon Boot Original Nylon

De Moon Boot Nylon collectie bestaat uit snowboots met het originele Moon Boot model. De Moon Boot Nylon snowboots zijn voorzien van een stevige rubberen zool voor een optimale grip in de sneeuw, hebben een handige vetersluiting en zijn bovendien verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. Leuk om te combineren met iedere ski-outfit!Moon Boot Original Nylon Collectie >

Moon Boot Soft

De Moon Boot Soft zorgt ervoor dat uw voeten altijd lekker warm en drog blijven. De snowboot komt uit de serie van Moon Boot en is dus geïnspireerd op het originele astronautenmodel. De snowboot heeft een handige vetersluiting en is voorzien van een warme binnenvoering. De Moon Boot Soft collectie heeft een urban uitstraling en wordt geleverd in diverse metallic kleuren.

Moon Boot Monaco

Het Moon Boot Monaco model zorgt ervoor dat uw voeten altijd lekker warm en droog blijven. De snowboot komt uit de serie van Moon Boot en is dus geïnspireerd op het originele astronautenmodel. De snowboot heeft een warme binnenvoering en is voorzien van een handige vetersluiting. De Moon Boot Monaco snowboots zijn gemaakt van waterafstotend nylon.

Moon Boot Kids

De Moon Boots Kids collectie bestaat uit een uitgebreide range snowboots die speciaal voor kinderen zijn ontwikkeld. In de Kids collectie van Moon Boot vindt u verschillende modellen Moon Boots, zoals de originele Moon Boot Nylon, de Moon Boot Crib en de Moon Boot Quilted.

Moon Boot Sport

De Moon boot Sport is een halfhoge snowboot die