Moon Boot® modellen


De verschillende modellen

Moon Boot Original Nylon

De Moon Boot Nylon collectie bestaat uit snowboots met het originele Moon Boot model. De Moon Boot Nylon snowboots zijn voorzien van een stevige rubberen zool voor een optimale grip in de sneeuw, hebben een handige vetersluiting en zijn bovendien verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. Leuk om te combineren met iedere ski-outfit!

Moon Boot Original Nylon Collectie >

Moon Boot W.E. Soft

De Moon Boot W.E. Soft zorgt ervoor dat uw voeten altijd lekker warm en drog blijven. De snowboot komt uit de W.E. serie van Moon Boot en is dus geïnspireerd op het originele astronautenmodel. De snowboot heeft een handige vetersluiting en is voorzien van een warme binnenvoering. De Moon Boot W.E. Soft collectie heeft een urban uitstraling en wordt geleverd in diverse metallic kleuren. 

Moon Boot Soft Collectie >

Moon Boot W.E. Monaco

Het Moon Boot W.E. Monaco model zorgt ervoor dat uw voeten altijd lekker warm en droog blijven. De snowboot komt uit de W.E. serie van Moon Boot en is dus geïnspireerd op het originele astronautenmodel. De snowboot heeft een warme binnenvoering en is voorzien van een handige vetersluiting. De Moon Boot W.E. Monaco snowboots zijn gemaakt van waterafstotend nylon. 

Moon Boot Monaco Collectie  >

Moon Boot Kids

De Moon Boots Kids collectie bestaat uit een uitgebreide range snowboots die speciaal voor kinderen zijn ontwikkeld. In de Kids collectie van Moon Boot vindt u verschillende modellen Moon Boots, zoals de originele Moon Boot Nylon, de Moon Boot Crib en de Moon Boot W.E. Quilted. 

Moon Boot Kids Collectie >

Moon Boot Sport

De Moon boot Sport is een halfhoge snowboot die is voorzien van een handige vetersluiting. De snowboot heeft een thermische isolatie waardoor deze heerlijk warm is. Dankzij de rubberen zool heeft u een optimale grip en de laars is daarnaast waterbestendig waardoor deze ideaal is voor een dagje in de sneeuw. 

Moon Boot Sport Collectie >

Moon Boot Caviar

De Moon Boot Caviar is een model snowboot dat volledig is gemaakt van suède. De buitenkant van dit model is voorzien van grove stiksels voor een stoere, outdoorlook. De snowboot is verder voorzien van een stevige rubberen zool voor een optimale grip in de sneeuw en heeft een warme, met bont bedekte binnenkant.  

Moon Boot Caviar Collectie >

Moon Boot W.E. Puddle Jump

De Moon Boot Puddle Jumper is een snowboot met een halfhoog model en een vetersluiting. De rubberen zool geeft een optimale grip op gladde ondergronden en de snowboot is daarnaast voorzien van een warme binnenvoering. De Moon Boot W.E. Puddle Jumper is gemaakt van licht glanzend imitatieleer en dit geeft een luxueuze uitstraling aan de snowboot. 

Moon Boot Puddle Jump Collectie >

Moon Boot Vinyl

De Moon Boot Vinyl collectie is geïnspireerd op het originele model Moon Boots voor kinderen. De snowboot heeft een stevige rubberen zool voor een optimale grip en is daarnaast ook voorzien van een heerlijk warme voering. De Moon Boot Vinyl sluit door middel van veters en heeft een buitenkant van vinyl waardoor de Moon Boot een luxe, trendy uitstraling krijgt. 

Moon Boot Vinyl Collectie >