Geschiedenis

Combinatie van stijl en functionaliteitMoon Boot is pionier gebleken in het combineren van sportiviteit en designs op een creatieve manier. Inmiddels is Moon Boot een merk voor in de stad en in de sneeuw, met een chic en cool design. Sinds de presentatie in de markt is een Moon Boot een "must-have" product geworden waarvan Technica er reeds wereldwijd 22 miljoen van heeft verkocht!


Mensen kiezen overal hun eigen Moon Boot en scharen zich bij de trotse bezitters waaronder filmsterren, prinsessen, VIP’s, artiesten en "gewone mensen". Kortom, mannen, vrouwen en kinderen uit alle lagen van de bevolking.

Moon Boot®, een design icoon

In het jaar 2000 heeft het Louvre in Parijs Moon Boot geselecteerd als een van de honderd meest significante symbolen in de designindustrie tijdens de twintigste eeuw. Stap voor stap heeft Moon Boot een ontwikkeling doorgemaakt van ontwerpen en kleuren. Ontwikkelen van nieuwe trends en vertrouwen op hun eigen persoonlijke styling, hebben een compleet nieuwe mode-categorie doen ontstaan.


De hedendaagse Moon Boots zijn lekker warm door het vernuftige ontwerp, en natuurlijk waterbestendig. U kunt er dus gerust mee door de sneeuw wandelen. Bij alle modellen is het draagcomfort voorop gesteld maar tegelijk is er veel aandacht besteed aan het modieuze uiterlijk. Niet alleen de dames Moon Boots, maar ook de kinder Moon Boots zien er goed uit.

Twee Moon Boot® collecties, The Original en West East

Moon Boot® The Original

Al veertig jaar zijn de originele Moon Boots van Tecnica dé modetoppers in wintersportland. Telkens aangepast aan deze tijd, maar zonder hun eigen uitstraling te verliezen. Ook aankomende winter is het klassieke Italiaanse ontwerp verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. In funky regenboogkleuren of rustige grijstinten. En natuurlijk, zoals altijd, lichtgewicht, comfortabel en lekker warm. Zelfs bij temperaturen onder de dertig graden. Wie wil nou niet The Original hebben?

Moon Boot® West East

De West East-boots zijn waterdicht en hebben een speciaal voetbed dat erg prettig aanvoelt. Bovendien zijn ze anatomisch zo gevormd dat u ze altijd gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Het materiaal is ultra flexibel en vormt zich naar de voeten en onderbenen waardoor ze perfect aansluiten. Ook als de straten buiten spekglad zijn, kunt u met deze laarzen ferme stappen zetten. Door de speciale gripvaste zool is uitglijden er niet bij. Ideaal voor een lange winterwandeling in de sneeuw. Kortom, een collectie modieuze boots die niet alleen in de sneeuw, maar ook tijdens de koude, natte Nederlandse winterdagen gedragen kunnen worden. Alle Moon Boot modellen >

Onze best verkochte producten