-
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Timberland dames boots

Timberland dames boots

Timberland staat bekend om haar stoere collectie boots van hoogwaardige kwaliteit. Speciaal voor dames heeft Timberland nu ook een vrouwencollectie hiervan op de markt gezet. U kunt bij deze collectie kiezen uit diverse kleuren die precies zijn aangepast op de laatste trends op het gebied van mode, maar u kunt uiteraard ook gewoon kiezen voor de originele 'Yellow Boot' of een subtielere kleur. Zorg ervoor dat u altijd stijlvol voor de dag komt met de damesboots van Timberland.!

Timberland Boots Dames

Een goed paar Boots mag uiteraard in geen enkele vrouwengarderobe ontbreken. Daarom heeft Timberland haar collectie boots speciaal aangepast op vrouwen. De boots hebben een hoge kwaliteit, gaan jarenlang mee en maken uw outfit helemaal af! En het beste is: u kunt uw ouftit nu ook helemaal afstemmen op die van uw familie, dankzij het assortiment kinderboots of herenboots van Timberland.

Timberland Chelsea boots dames

Naast de bekende veter boots heeft Timmerland ook een mooie collectie aan Chelsea boots. Chelsea-boots zijn een echte musthave, de enkellaarsjes zijn vaak voorzien van een elastiek inzetstuk en hebben een subtiel hakje. Perfect voor onder zowel een spijkerbroek als onder een jurkje. Timberland heeft een mooi aanbod aan dames Chelsea-boots in verschillende kleuren en van verschillende materialen. Bekijk ze snel en ga stijlvol en comfortabel de deur uit op deze prachtige laarsjes.