Sorel® Joan of Arctic

Sorel® Joan of Arctic Een modieuze bontrand maar ook een stevige rubber neus. Met de Sorel Joan of Arctic heb je een comfortabele, warme laars. Zonder dat je hoeft in te leveren op een stijlvol ontwerp. Geschikt om de sneeuw te overwinnen. Bij iedere winterwandeling is Joan of Arctic je vriendin. Dit model is een echte klassieker. De Sorel Joan of Arctic heeft een herkenbare look die trendy en stoer is. Mooie, robuuste materialen die jouw voeten droog en warm houden in extreme omstandigheden, maar toch stylish zijn. Dat is waar de Joan of Arctic om draait. Hieronder ziet u welke Joan of Arctic modellen momenteel nog verkrijgbaar zijn. U kunt de filter gebruiken om op uw schoenmaat te selecteren zodat u alleen nog de modellen te zien krijgt die u past. Klik op het gewenst model voor meer informatie en om direct uw Sorel Joan of Arctic online te bestellen.

Joan of Arctic modellen

Hieronder ziet u verschillende varianten van Joan of Arctic die de afgelopen jaren uit zijn gekomen. Niet alle varianten zijn momenteel meer verkrijgbaar omdat een groot deel is uitverkocht. Hierboven ziet u welke modellen er momenteel nog zijn.

Sorel Joan of Arctic™ Knit

De Joan of Arctic Knit is een toevoeging aan de Joan of Arctic familie. De kenmerkende (nep)bonten kraag is bij de Joan of Arctic Knit vervangen door een gebreide kraag wat deze laars weer een compleet nieuwe look geeft. Verder biedt dit model jou dezelfde bescherming tegen kou en nattigheid als de andere Joan of Arctic's.

Sorel® Joan of Arctic™ Premium

Het Sorel-icoon Joan of Arctic heeft een make-over ondergaan en is er nu ook in een luxe uitvoering: de Sorel Joan of Arctic Premium. De Joan of Arctic Premium heeft ook een gebreide kraag, en is verder nog voorzien van luxere veterlussen én een extra riem rond de enkel voor een unieke look en nog comfortabelere pasvorm.