-
Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Sorel

alle producten van SorelSorel is een Canadees schoenenproducent. Het merk produceert onverslijtbare, stevige en comfortabele laarzen. De Sorel laars trotseert met gemak weertypen als sneeuw, water en wind. Ook op wintersport zijn de Sorel laarzen veel gezien. De laarzen zijn vooral in Amerika en Canada heel bekend en worden nu ook in Europa steeds bekender. Cortom, Sorel laarzen is de perfecte modieuze oplossing tegen de kou. Wilt u weten welke schoenmaat u moet hebben? Klik dan hier. Of wilt u meer weten over het merk zelf? Dan kunt u hier klikken.

Sorel boots

De Sorel laars is een functionele modische laars welke geschikt is voor elke omstandigheid. De laarzen worden gebruikt op wintersport en voor outdoorliefhebbers. De laarzen gemaakt van onverslijtbaar leer en natuurrubber en hebben vaak een thermische binnenschoen.

Sorel pantoffels

De pantoffels van het merk Sorel zijn van een hoge kwaliteit, waardoor u kunt genieten van warme en comfortabele voeten. Het gebruik van stevige, warme materialen zorgt voor een heerlijke ervaring voor uw voeten. De pantoffels zijn geschikt voor dames, heren en kinderen. Ontdek het assortiment, kies uw favoriet en bestel deze vandaag nog online.

Sorel Series

De Sorel collectie bestaat uit een mooie collectie van verschillende bekende series. Neem bijvoorbeeld de prachtige Sorel 1964 Pac of de Sorel Yoot Pac met stijlvolle gekruisde veters en kunstmatig bonten bovenzijde. Of, speciaal voor de allerkleinsten, de hippe Snow Commander serie met gemakkelijk uit en aan te trekken snowboots. Wat u ook zoekt, binnen Sorel is er voor iedereen een favoriete serie te vinden.