Geschikt voor
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Birkenstock Gizeh

Birkenstock Gizeh

Het Birkenstock Gizeh model is een van de bekendste series uit de Birkenstock collectie. De Gizeh is een echte teenslipper die stijlvol wordt afgewerkt met een handig gespje. De slipper is beschikbaar in verschillende mooie kleuren en dessins. Ook kunt u zelf een keuze maken van welk materiaal de slipper moet zijn, zo is dit model beschikbaar met leren bandjes, maar ook rubber en acryl. Het Gizeh model heeft een kenmerkende Birkenstock zool en zorgt zodoende voor erg voor veel loopcomfort. De Gizeh teenslipper is geschikt voor dames, heren en kinderen.

Gizeh Birkenstock

Op deze pagina vindt u een mooi overzicht van alle Gizeh teenslippers van het merk Birkenstock. De Gizeh heeft een klassiek Birkenstock model en zorgt voor een modieuze toevoeging aan uw outfit. De Gizeh is voorzien van de fijne kenmerkende Birkenstock zool. Deze zool is voorzien van een diepe hielkuil waardoor u veel grip en comfort ervaart. Dankzij de grove zool ervaart u daarnaast een fijne grip tijdens het lopen. Kortom: een ideale slipper voor dagelijks gebruik.

Birkenstock Gizeh dames

Op deze pagina vindt u een mooi overzicht van alle Birkenstock Gizeh dames modellen. Deze modellen zijn beschikbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren. Zo kunt u voor elke outfit een geschikte Gizeh slipper vinden. Via de filters vindt u eenvoudig de slipper die voor u geschikt is.

Birkenstock Gizeh zwart

De Gizeh teenslipper is beschikbaar in verschillende zwarte modellen. Dankzij de neutrale kleur is deze slipper geschikt voor elke mogelijke outfit, of u nu een broek of een jurkje draagt. De zwarte Gizeh slipper is beschikbaar in een gehele zwarte kleur of met een leuke opdruk, zoals een slangenprint. Neem snel een kijkje in onze collectie.