-
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Birkenstock Gizeh

Birkenstock Gizeh

Het Birkenstock Gizeh model is een van de bekendste series uit de Birkenstock collectie. De Gizeh is een echte teenslipper die stijlvol wordt afgewerkt met een handig gespje. De slipper is beschikbaar in verschillende mooie kleuren en dessins. Ook kunt u zelf een keuze maken van welk materiaal de slipper moet zijn, zo is dit model beschikbaar met leren bandjes, maar ook kunststof en acryl. Het Gizeh model heeft een kenmerkende Birkenstock zool en zorgt zodoende voor erg voor veel loopcomfort. De Gizeh teenslipper is geschikt voor dames, heren en kinderen.

Birkenstock Gizeh dames

In het assortiment Birkenstoch Gizeh kunt u kiezen uit vele verschillende dames modellen. Deze zijn ontwikkeld met het oog op dames, waardoor u kiest voor een comfortabele en stijlvolle slipper die, uiteraard, beschikbaar is in vele verschillende dames maten. Ontdek uw favoriet makkelijk en snel aan de hand van de filters, of bekijk gerust het gehele assortiment. Regelmatig zijn er verschillende dames modellen van de Gizeh serie in de sale te vinden, waardoor u tegen een extra scherpe prijs geniet van dezelfde hoge kwaliteit Birkenstock Gizeh serie. Wat is uw favoriet?

Birkenstock Gizeh kleuren

Door te werken met een breed Birkenstock Gizeh assortiment, zeker in de zomermaanden, kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren en stijlen. Dit maakt het dat elke dame en heer precies de slipper kan kiezen die aan alle wensen voldoet. Zo kiest u al uit zwarte, witte, roze, blauwe en zelfs gouden Gizeh slippers. Welke kleur heeft uw voorkeur? Selecteer het in de filter om direct het beschikbare assortiment te bekijken!