-
Geschikt voor
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Birkenstock Madrid

Birkenstock madrid

Het oudste model van topmerk Birkenstock is nog steeds mateloos populair, en deze Madrid serie kunt u hier vinden. In het brede assortiment kiest u uit verschillende dames en heren slippers met de kenmerkende comfortabele zool en, uniek voor deze serie, de enkele band met gesp. Uiteraard kunt u kiezen uit vele verschillende kleuren en maten, dus ontdek het Birkenstock Madrid assortiment en kies uw favoriet.

Birkenstock Madrid dames

In het assortiment kunt u kiezen uit verschillende dames modellen, welke zijn ontwikkeld in verschillende dames maten en met natuurlijk een unieke en prachtige stijl. De Birkenstock Madrid is ook als EVA uitvoering beschikbaar, want betekent dat het gemaakt is van huidvriendelijke EVA rubbers. Hierdoor worden zo nog comfortabeler, en bijvoorbeeld makkelijk te wassen na een dag strand. Ontdek het assortiment, en wie weet is uw Birkenstock Madrid model zelfs in de sale beschikbaar!

Birkenstock Madrid kleuren en maten

Dat de Birkenstock Madrid serie nog zo ruim vertegenwoordigd wordt in het assortiment van Onlybrands is vrij uniek, en te danken aan de oneindige populariteit van de serie. Het comfort en de stijl spreekt elk jaar weer vele mensen aan, en zo kunt u nog steeds kiezen uit veel verschillende kleuren en maten. Zo zit u voor beige, zwarte, zilveren, witte en nog vele andere kleuren goed bij Onlybrands. Qua maatvoering, die is bijzonder breed, met modellen van al maat 36 tot en met maat 46. Uiteraard veranderd het assortiment regelmatig op basis van de beschikbaarheid, dus zit uw maat er nu niet tussen? Kom dan zeker binnenkort terug.