Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

FitFlop IQushion

FitFlop IQushion De slippers uit de FitFlop IQushion collectie zijn stuk voor stuk voorzien van de unieke IQushion™ technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat iedere slipper vederlicht en super comfortabel zit. De IQushion™ zool is op een dusdanige wijze ontworpen, dat deze een ergonomische pasvorm verzorgd waarbij zowel de bal van uw voet als de hiel wordt ondersteund. De FitFlop IQushion slippers hebben bovendien een schitterend design en komen goed van pas tijdens een dagje strand of een avondje op het terras.

FitFlop IQushion ergonomic

De FitFlop IQushion collectie staat bekend om het hoge loopcomfort in combinatie met een prachtig design. Deze fijne slippers zijn licht gewicht en ondersteunen uw voet op een optimale wijze. De IQushion slippers zijn eenvoudig te matchen bij verschillende soorten outfits en zijn dan ook verkrijgbaar in diverse hippe kleuren. Ideaal tijdens de warme zomerdagen!

FitFlop IQushion Sparkle

De IQushion™ Sparkle slipper van FitFlop is ideaal voor de warme zomerdagen. De slipper is voorzien van de unieke IQushion™ zool die is vervaardigd uit air-foam. De zool biedt extra ondersteuning zodat u urenlang op deze slipper lopen zonder last te krijgen van vermoeide voeten. Naast het prettige draagcomfort heeft FitFlop ook gedacht aan het uiterlijk van deze slipper. Zo heeft de slipper subtiele, vrouwelijke bandjes die mooi versierd zijn met glimmende micro kristalsteentjes.