-
Levertijd
Korting

FitFlop Loaff boots

FitFlop Loaff boots

Zoek je nog bijzondere laarzen voor dit najaar? Met de FitFlop Loaff™ serie heb je keuze uit verschillende laarzen zodat je overal en altijd goed voor de dag kunt komen. Mooie, hoogwaardige materialen zijn gecombineerd met de Originele Microwobbleboard™ zolen tot een schitterend geheel. Hieronder ziet u welke FitFlop Loaff modellen er momenteel verkrijgbaar zijn. U kunt de filter gebruiken om op uw schoenmaat te selecteren zodat u alleen nog de modellen te zien krijgt die u past. Klik op het gewenst model voor meer informatie en om direct uw FitFlop Loaff online te bestellen.

FitFlop™ Loaff™

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende FitFlop™ Loaff™ modellen.

FitFlop™ Loaff™ Slouchy Knee Boot

Reken maar dat deze FitFlop Loaff Slouchy Knee Boots je favoriete paar FitFlop laarzen worden! Als je ze aantrekt, loop je er zo op weg en wil je ze niet meer uitdoen! Het heerlijk zachte suède bovenwerk vormt zich gelijk naar je voeten waardoor ze direct lekker zitten. De Originele Microwobbleboard zolen geven je voeten het comfort dat ze verdienen. Met de Loaff Slouchy Knee Boots aan je voeten heb je dit seizoen geen andere laarzen meer nodig!

FitFlop™ Loaff™ Shorty Zip Boot - Leather

Deze nieuwe enkellaarsjes van FitFlop zijn weer helemaal top! Mooi, zacht leren bovenwerk in twee makkelijke kleuren sluit goed aan op je voeten. De ritssluiting maakt de vrij lage insteek iets makkelijker te nemen, maar de Loaff Shorty Zip Boot Leather is duidelijk niet geschikt voor vrouwen met een hoge wreef. Als je de laarzen goed inspuit zijn ze bestand tegen een flinke herfstbui. Samen met de ubercomfortabele FitFlop zool zorgt dit alles ervoor dat de leren FitFlop Loaff Shorty Zip Boot een ideale laars voor het najaar is!

FitFlop™ Loaff™ Shorty Zip Boot - Nubuck

Deze nubuck uitvoering van de FitFlop Loaff Shorty Zip Boot heeft een warme uitstraling door het nubuckleren bovenwerk. Hoewel de ritssluiting het in- en uitstappen wel iets makkelijker maakt, is de FitFlop Loaff Shorty Zip Boot helaas niet geschikt voor mensen met een hoge wreef. Daarvoor is de ruimte boven de wreef te strak. Zoek je een laars om mooie herfstwandelingen te maken, in het bos of door de stad? Dan is de Loaff Shorty Zip Boot de ideale kandidaat.

Onderhoud van je FitFlop Loaff™ Shorty Zip Boot

Voor alle schoenen en laarzen geldt dat goed onderhoud de levensduur van je schoeisel verlengt en dat ze er langer mooi uit blijven zien. Zo ook voor de FitFlop Loaff Slouchy Knee Boot en de Loaff Shorty Zip Boots. Met name voor de suède en nubuck laarzen is het belangrijk om deze te behandelen met een waterafstotend middel. Hiermee bescherm je het suède en nubuck beter tegen vuil én houd je langer droge voeten in een herfstbui. Zijn je laarzen toch vies geworden, gebruik dan lauwwarm water en een speciaal schoonmaakmiddel voor schoeisel voor het beste resultaat!