FitFlop Lulu

Hoe denk je dat dit nieuwe Fitflop model onder jouw zomerjurk zal staan? Met zoveel kleurmogelijkheden zal deze Fitflop Lulu zeker een groot succes worden. En als jij je favoriete kleur in huis wil hebben voordat de zomer begint, adviseren we je om nu te bestellen. De Fitflop Lulu™ kun je in twee uitvoeringen kiezen; als klassiek teenslipper-model en als model met dwarsbanden die slide wordt genoemd.

24 artikelen 1 - 24 van 24

Er komen geen producten overeen met de selectie.

FitFlop Lulu Croco Slides All Black

FitFlop Lulu Croco Slides All Black

€ 110,00

€ 88,00

FitFlop Lulu Croco Slides Black

FitFlop Lulu Croco Slides Black

€ 110,00

€ 88,00

24 artikelen 1 - 24 van 24

FitFlop Lulu™

De Lulu™ slipper schittert in z'n eenvoud; mooie strakke lijnen en mooie materialen en kleuren. Deze slipper is er in een aantal makkelijke kleuren die overal goed bij passen. Een aanvulling op elke garderobe; het lastigste is te kiezen welke kleur je wilt hebben! Inmiddels zijn er al veel meer modellen van de FitFlop Lulu beschikbaar dan de modellen die oorspronkelijk uit zijn gekomen. Momenteel zijn uitsluitend bovenstaande modellen nog te bestellen.

FitFlop Lulu™ Shimmersuede

De Shimmersuede uitvoering van de Lulu™ heeft een speciaal materiaal voor de bandjes van de slippers. Ze zijn gemaakt van suède met een laag hele fijne glitters erop wat deze slippers een schitterende matglans geeft. Een toevoeging aan iedere garderobe!

Fitflop Lulu™ Shimmersuede Slide

Houdt je niet van slippers met een teenstukje? Dan is de Lulu™ Shimmersuede Slide slipper voor jou! Deze instapper is er in twee makkelijke kleuren die overal goed bij passen. Geen twijfel meer of ze passen in je zomergarderobe, maar aantrekken zonder na te denken. En met een brede en smalle band heb je iets speciaals aan je voeten. Bestel ze nu voordat jouw maat is uitverkocht.