-
Type Product
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

FitFlop Lulu

FitFlop Lulu

Hoe denk je dat dit nieuwe Fitflop model onder jouw zomerjurk zal staan? Met zoveel kleurmogelijkheden zal deze Fitflop Lulu zeker een groot succes worden. En als jij je favoriete kleur in huis wil hebben voordat de zomer begint, adviseren we je om nu te bestellen. De Fitflop Lulu™ kun je in twee uitvoeringen kiezen; als klassiek teenslipper-model en als model met dwarsbanden die slide wordt genoemd.

FitFlop sandalen Lulu

Het merk FitFlop staat natuurlijk bekend om haar prachtige sandalen en slippers, en dit komt helemaal terug in de serie Lulu. Het stijlvolle design van deze sandalen maakt ze, in combinatie met het unieke comfort van FitFlop, bijzonder populair. Ontdek op uw gemak het assortiment sandalen in de Lulu serie op deze pagina, en kies uw favoriet!

FitFlop slippers Lulu

De Lulu slipper schittert in z'n eenvoud; mooie strakke lijnen en mooie materialen en kleuren. Deze slipper is er in een aantal makkelijke kleuren die overal goed bij passen. Een aanvulling op elke garderobe; het lastigste is te kiezen welke kleur je wilt hebben! Inmiddels zijn er al veel meer modellen van de FitFlop Lulu beschikbaar dan de modellen die oorspronkelijk uit zijn gekomen. Momenteel zijn uitsluitend bovenstaande modellen nog te bestellen.