-
Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

FitFlop maat 38

FitFlop maat 38

FitFlop maat 38 schoenen verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. U kunt kiezen uit FitFlop slippers, sandalen en nog veel meer. De FitFlop schoenen staan bekend om het optimale comfort dat u zult ervaren wanneer u deze schoenen draagt. Dit maakt het merk dan ook zeer geschikt voor lange wandelingen of lange dagen. De schoenen zijn uitgerust met een speciale zool die zich vormt naar uw voet en schokken dempt. De FitFlop schoenen zijn niet alleen praktisch, maar zien er daarnaast ook erg stijlvol uit. Op deze pagina vindt u alle FitFlop schoenen die in schoenmaat 38 verkrijgbaar zijn. U kunt de filter gebruiken om op kleur, materiaal of prijs te selecteren. Zo vindt u altijd de FitFlops in maat 38 waar u naar op zoek bent!

Schoenmaat 38 FitFlop

FitFlop schoenen in maat 38 zijn er in verschillende soorten. De FitFlops voor dames staan bekend om hun hoge comfort. De FitFlops zijn uitgerust met een speciale zool, maar zien er toch stijlvol uit. U kunt kiezen uit verschillende kleuren FitFlops. Kies bijvoorbeeld voor roze, witte of zwarte FitFlops. Voor iedere gelegenheid heeft FitFlop een andere schoen in maat 38. Zo verkoopt Onlybrands FitFlop sandalen, FitFlop slippers, FitFlop sneakers en FitFlop laarzen.

FitFlop sneakers maat 38

Sneakers zijn een enorm belangrijk onderdeel van uw outfit. Ze zijn geschikt onder zowel een spijkerbroek als jurkje en zorgen voor een sportieve, moderne en stijlvolle uitstraling. FitFlop heeft een groot aanbod aan sneakers in maat 38 die voldoen aan bovenstaande omschrijving. Echter hebben ze, naast een prachtig design, ook een enorm goede zool op basis van de FitFlop technologie. Deze zool verdeeld de druk op de juiste manier zodat het lijkt alsof u op pantoffels loopt.