Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

FitFlop maat 39

FitFlop maat 39

FitFlop schoenen in maat 39 zijn er in verschillende soorten en modellen. De FitFlops voor dames staan bekend om hun hoge comfort. De FitFlops zijn uitgerust met een speciale zool, maar zien er toch stijlvol uit. U kunt kiezen uit verschillende kleuren FitFlops. Kies bijvoorbeeld voor roze, witte of zwarte FitFlops. Voor iedere gelegenheid heeft FitFlop een andere schoen in maat 39. Wat wordt uw favoriet?

Schoenmaat 39 FitFlop

FitFlop maat 39 schoenen voor dames zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen. U kunt kiezen uit FitFlop slippers, sandalen, sneakers of ballerina's. De FitFlop schoenen staan bekend om het optimale comfort. De schoenen zijn uitgerust met een speciale zool die zich vormt naar uw voet en schokken dempt. De FitFlop schoenen zijn niet alleen praktisch, maar zien er daarnaast ook erg stijlvol uit. Op deze pagina vindt u alle FitFlop schoenen die in schoenmaat 39 verkrijgbaar zijn. U kunt de filter gebruiken om op kleur, materiaal of prijs te selecteren. Zo vindt u altijd de FitFlops in maat 39 waar u naar op zoek bent!

FitFlop pantoffels maat 39

Wat is er nu fijner dan thuis komen na een lange dag werken, uw schoenen uit trekken en ze vervangen door heerlijk warme, zachte en comfortabele sloffen waar uw voeten de rest van de avond in mogen blijven. Met de FitFlop pantoffels in schoenmaat 39 kunt u dit realiseren. Naast warm en comfortabel hebben de pantoffels van FitFlop ook nog eens een prachtig uiterlijk met mooie details en een stijlvolle look. Voor welke gaat u?

FitFlop sneakers maat 39

Sneakers maken de outfit. Of het nu gaat om een pantalon, jurk, spijkerbroek of pak, sneakers kunnen altijd. De prachtige sneakers van Fitflop hebben een zool met de FitFlop™ technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoen enorm comfortabel loopt, door de goede middenzool wordt de druk op uw voet goed verdeeld en kunt u heel de dag op uw favoriete sneakers staan. Er zijn drie verschillende middenzolen die worden gebruikt in de Fitflop sneakers. Welke sneaker in schoenmaat 39 is uw favoriet?