-
Geschikt voor
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

FitFlop slippers

FitFlop slippers

De comfortabele slippers waren een van de pijlers van het merk FitFlop, en het heeft nog steeds een enorme focus bij het merk. Met dank aan de unieke technologie voor de zool heeft het merk een slipper weten te ontwikkelen waar u de hele dag op kunt lopen, terwijl uw voeten en benen toch de nodige ondersteuning krijgen. Naast het comfort staat het merk ondertussen ook bekend om haar prachtige designs, dus welke slippers kiest u?

Slippers FitFlop

Bovenstaande slippers zijn verkrijgbaar in verschillende schoenmaten. U kunt de filter gebruiken om op uw schoenmaat te selecteren zodat u alleen nog de FitFlop slippers te zien krijgt die u past. Klik op de afbeelding voor meer informatie over het betreffende model en om uw direct uw FitFlop slippers online te bestellen. De slippers zijn beschikbaar voor zowel dames als heren, dus voor iedereen valt er wat te kiezen. Ontdek het grote assortiment en kies uw favoriet!

FitFlop iQushion

Met de iQushion slippers van FitFlop is comfort gegarandeerd. De speciale technologie maakt gebruik van specifiek drukpunten, verspreid over de zool. Dit zorgt ervoor dat het gewicht evenredig verdeeld wordt, wat ervoor zorgt dat u de slippers lang kunt dragen. De iQushion slippers hebben ook een ergnomisch ontwerp door de gebogen vorm. De slippers in de iQushion collectie zijn niet alleen comfortabel, maar zien er ook nog eens stijlvol uit.