FitFlop Uberknit

Bent u op zoek naar een stijlvolle sneaker met een optimaal draagcomfort? Dan is de FitFlop Uberknit collectie echt iets voor u! De FitFlop Uberknit collectie omvat diverse sneakers, ballerina's en instappers die stuk voor stuk zijn gemaakt van ademend textiel. Dit zorgt ervoor dat FitFlop Uberknit schoenen zeer fijn zijn om te dragen tijdens het zomerseizoen. Benieuwd naar welke FitFlop Uberknit het beste bij u past? Neem hieronder dan snel een kijkje in de collectie.
 

FitFlop Uberknit Sneaker

De FitFlop Uberknit Sneaker is voorzien van een ergonomisch gevormde Antomicush™ tussenzool. Deze zool biedt extra ondersteuning, zorgt voor een rechte houding en dempt de schokken. Bovendien ziet de sneaker er door de hippe kleuren bijzonder goed uit. Een aanwinst voor uw schoenencollectie.

FitFlop Uberknit Ballerina

De FitFlop Uberknit Ballerina (ook wel FitFlop Uberknit Slip-On genoemd) heeft een sportief uiterlijk. Net als de FitFlop Uberknit sneaker is de FitFlop Uberknit ballerina uitgerust met een ergonomisch gevormde Antomicush™ tussenzool. U kunt dus dagenlang op deze ballerina rond blijven lopen, zonder hierbij last te krijgen van uw voeten.

FitFlop Uberknit Instapper

In tegenstelling tot de sneakers en ballerina's, isde FitFlop Uberknit instapper voorzien van een SupercomFF™ zool. Deze heeft een schokdempende werking. Het ademende textiel geeft de FitFlop Uberknit daarnaast niet alleen een bijzonder mooi uiterlijk, maar zorgt ook voor een fris gevoel tijdens de warme zomerdagen. Perfect voor het lente- en zomerseizoen!