Nikwax Aqueous Wax

Nikwax Aqueous Wax

Nikwax

Normale prijs: € 12,95

Speciale prijs: € 8,95

Levertijd: 3-5 werkdagen

Specificaties
 • EAN: 5020716751008
 • Merk: Nikwax
 • Soort: Aqueous wax
 • Geschikt voor glad leren schoenen
 • Ideaal voor schoenen met ademende voering
 • Wax op waterbasis
 • Biologisch afbreekbaar
 • Milieuvriendelijk

Normale prijs: € 12,95

Speciale prijs: € 8,95

 • Productbeschrijving
 • Bestelinformatie & Service
 • Delen
De Nikwax Aqueous is een witte schoenverzorging voor gladde leren schoenen. Het is te gebruiken op alle soorten schoenen, zowel werk-, vrijetijd- als sportschoenen. De wax op waterbasis is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar en verlengt de levensduur en de prestatie van de schoen. De wax is ideaal voor schoenen met een ademende voering zoals GoreTex, SympaTex of eVENT. De wax is niet gevaarlijk of brandbaar.

Nikwax

Nikwax produceert hoogwaardige reinigings- en impregneringsmiddelen voor uw schoenen. De producten zijn te gebruiken op verschillende materialen en zorgen ervoor dat uw schoenen, slippers, sandalen en snowboots langer meegaan. De producten zijn uiterst eenvoudig in gebruik, vaak zijn uw schoenen al beschermd door één behandeling, zo kan u langer van uw favoriete schoeisel genieten! Zeker wanneer u uw schoenen blootstelt aan sneeuw of water kan een Nikwax behandeling grotere verschillen opleveren. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door AfterPay. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. AfterPay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook