-
Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Teva maat 22-23

Teva maat 22-23

In de zomer zijn een paar goede sandaaltjes een must have voor kinderen. Teva heeft een ruim assortiment aan hoogwaardige sandalen. De sandalen zijn voorzien van een dikke en comfortabele zool die geschikt is grote en kleine voetjes. Op deze pagina vindt u een ruim assortiment aan Teva schoenen en sandalen in schoenmaat 22-23. Deze zijn geschikt voor kindjes van 16 tot 24 maanden. Perfect om de eerste stapjes op te zetten en mee rond te rennen in de tuin. Bekijk hier alle vrolijke sandalen, welke is uw favoriet?

Teva sandalen maat 22

Het merk Teva staat natuurlijk bekend om zijn goede sandalen. De sandalen zijn er voor dames, heren en kinderen met veel keuze in kleur en model. Op deze pagina vindt u sandalen in de schoenmaat 22-23, geschikt voor kindjes tussen de 16 en 24 maanden oud. Zo kan uw kindje in de zomermaanden over het strand rennen en in de zon spelen op comfortabele en zomer-proof schoentjes. Bekijk hier het gehele assortiment en vindt een paar wat bij uw kindje past.

Teva sandalen maat 23

Schoenen of sandalen in maat 22-23 zijn geschikt voor kindjes van 16 tot 24 maanden. Teva heeft een ruim assortiment aan schoenen in deze maat. Door de hoge kwaliteit en mooie kleurtjes zijn de schoenen perfect voor kinderen van die leeftijd. Er kan onbeperkt op gerent, gesprongen en gespeeld worden. Op de pagina ziet u sandalen in vele verschillen kleurtjes en vormpjes. Bekijk ze allemaal en vindt een paar wat perfect past bij uw zoon of dochter!