Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Xsensible Stockholm

Xsensible Stockholm

De Xsensible Stockholm is de aller eerste wandelschoen van het merk Xsensible. De stijlvolle en functionele schoen biedt veel loopcomfort. De schoen is geheel waterproof waardoor ze voor iedere weersomstandigheden en ondergrond geschikt zijn. Op Onlybrands vindt u een groot aanbod aan de Xsensible Stockholm in prachtige kleuren. Bekijk welke het beste bij u passen en ga op avontuur.

Wandelschoen Xsensible Stockholm

De Stockholm wandelschoen van Xsensible zorgt ervoor dat u in iedere weersomstandigheden en elke ondergrond vooruit komt. De schoen is voorzien van de Stretchwalker waardoor u meer balans heeft, hij heeft een rekbare stof die mooi aansluit rond de voet. Daarnaast is hij waterbestendig en licht in gewicht. Dit alles in combinatie met een mooi design in verschillende kleuren maakt deze wandelschoen van Xsensible onmisbaar!

Xsensible Stockholm Stretchwalker

Deze prachtige wandelschoen van het merk Xsensible zijn een cadeautje voor uw voeten. De Stockholm Stretchwalker is de eerste wandelschoen van het merk met een prachtig design en natuurlijk de bekende Xsensible technologie in de zool. Daarnaast zijn de schoenen voorzien van een toplaag die is voorzien van stretchbaar en duurzaam kunststof. Dit zit heerlijk en beschermt uw voeten. Als kers op de taart heeft de schoen een uitneembaar voetbed en is waterdicht. Bekijk hier alle modellen!