Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Teva® Hurricane

Teva® Hurricane

De Teva Hurricane lijkt nog het meest op één van de eerste Teva modellen van zo’n 30 jaar geleden. Teva sandalen zonder kapsones. Simpel, functioneel en onverwoestbaar. De Teva Hurricane is de eenvoudige uitvoering van de Teva Terra Fi. Het huidige model de Teva Hurricane is al aan zijn derde make over. Het blijft een eenvoudige sandaal maar in de loop der jaren is hij een stuk comfortabeler, maar vooral een stuk lichter geworden. Daar waar het eerste model nog als een zwaar plak rubber aan je voeten voelde zo voelt de huidige Teva Hurricane 3 als lichte pantoffeltjes.

Teva Hurrican voor dames, heren en kinderen

Binnen de collectie van de Teva sandalen is de Teva Hurricane 3 één van de goedkoopste modellen. Voor dit model krijg je uiteraard wel gewoon de uitstekende kwaliteit die je van Teva gewend bent. Wil jij niet al te veel geld uitgeven maar wel een goede sandaal dan zit je met de Hurricane helemaal goed. De Teva Hurricane is voor het hele gezin. Ze zijn verkrijgbaar vanaf maat 20 tot en met maat 50! Ieder model heeft uiteraard wel zijn eigen pasvorm.

Verschil Teva Hurricane 3 en Teva Terra Fi 4

De Teva Hurricane en de Teva Terra Fi 4 lijken in eerste instantie een beetje op elkaar. Er zit echter veel verschil in deze sandalen. Niet in kwaliteit, want beide modellen zijn min of meer onverwoestbaar maar het verschil zit hem in het comfort. De Teva Terra Fi heeft een comfortabelere zool met meer demping en een beter voetbed. Daarnaast zijn de bandjes van de Terra Fi 4 meer gepolsterd en dus zachter.