-
Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Teva® Hurricane

Teva® Hurricane

De Teva Hurricane lijkt nog het meest op één van de eerste Teva modellen van zo’n 30 jaar geleden. Teva sandalen zonder kapsones. Simpel, functioneel en onverwoestbaar. De Teva Hurricane is de eenvoudige uitvoering van de Teva Terra Fi. Het huidige model de Teva Hurricane is al aan zijn derde make over. Het blijft een eenvoudige sandaal maar in de loop der jaren is hij een stuk comfortabeler, maar vooral een stuk lichter geworden. Daar waar het eerste model nog als een zwaar plak rubber aan je voeten voelde zo voelt de huidige Teva Hurricane 3 als lichte pantoffeltjes.

Teva Hurricane voor dames, heren en kinderen

Binnen de collectie van de Teva sandalen is de Teva Hurricane 3 één van de goedkoopste modellen. Voor dit model krijg je uiteraard wel gewoon de uitstekende kwaliteit die je van Teva gewend bent. Wil jij niet al te veel geld uitgeven maar wel een goede sandaal dan zit je met de Hurricane helemaal goed. De Teva Hurricane is voor het hele gezin. Ze zijn verkrijgbaar vanaf maat 20 tot en met maat 50! Ieder model heeft uiteraard wel zijn eigen pasvorm.

Verschil Teva Hurricane 3 en Teva Terra Fi 4

De Teva Hurricane en de Teva Terra Fi lijken in eerste instantie een beetje op elkaar. Er zit echter veel verschil in deze sandalen. Niet in kwaliteit, want beide modellen zijn min of meer onverwoestbaar maar het verschil zit hem in het comfort. De Teva Terra Fi heeft een comfortabelere zool met meer demping en een beter voetbed. Daarnaast zijn de bandjes van de Terra Fi 4 meer gepolsterd en dus zachter.

Teva Hurricane XLT2

De Teva Hurricane XLT2 is voorzien van het bekende universal strapping systeem. De bandjes van deze sportsandaal zijn verstelbaar, waardoor u ze eenvoudig en perfect op uw voet kunt laten aansluiten. Daarnaast is de Teva Hurricane XLT2 voorzien van een Shoc Pad in het voetbed, waardoor u extra demping heeft tijdens het lopen en u urenlang kunt wandelen zonder last te krijgen van pijnlijke hielen. De Hurricane XLT2 is een stevige sandaal en is voorzien van een slijtvaste zool die voor veel grip zorgt op ruig of nat terrein. Tot slot bevat deze sandaal een anti-bacteriële afwerking, waardoor de sandaal u extra hygiëne biedt en nare geurtjes voorkomt. Kortom, een echte aanwinst voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en comfortabele sandaal. Kom snel een kijkje nemen op onze website en haal uw favoriete paar in huis.