Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Teva® Terra Fi

Teva® Terra Fi

De sportsandaal Terra Fi is het 'werkpaard' uit de collectie Teva sandalen. De Teva Terra Fi is te beschouwen als een opgevoerde versie van de Teva Hurricane en dat merk je in alles. De zool is uitgerust met een beter profiel voor goede grip op alle ondergronden, biedt een betere ondersteuning van de voet door een uitgesproken voetbed, is dikker en biedt je dus meer demping en je voelt de ondergrond niet door de zool. De straps zijn aan de binnenzijde voorzien van speciale padding voor extra comfort. Al jarenlang is de Teva Terra Fi dé sandaal voor lange wandelingen in de meest extreme omstandigheden en omgevingen.

De Teva Terra Fi

Zowel voor dames als heren is er een breed assortiment Terra Fi beschikbaar. Het verschil tussen de dames- en herenversie is dat de damesversie wat smaller is én wat vrolijkere kleuren in het assortiment heeft. De bandjes zijn op drie plaatsen verstelbaar, en daardoor zitten ze bij praktisch iedere voet als gegoten. Ook voor de Teva Terra Fi Lite bent u hier aan het juiste adres. Welke wordt het voor u?

Teva Terra Fi door de jaren

De Teva Terra Fi heeft sinds het begin al enkele make-overs gehad. In essentie is de Terra Fi nog dezelfde sandaal als jaren geleden; een goede zool met het Universal Strapping System voor het ideale wandelgenot. Bij elke nieuwe versie van de Terra Fi wordt toch geprobeerd deze topper nóg beter te krijgen, en weer aan te passen aan het tijdsbeeld. Zo is met de Terra Fi 3 bijvoorbeeld de Shocpad™ onder de hiel geïntroduceerd om je landing nog zachter te laten zijn. De nieuwste modellen kunt u vinden in het assortiment van Onlybrands!