-
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Teva® Original Universal

Teva® Original Universal


Het hoogwaardige merk Teva® heeft verschillende series in het assortiment opgenomen waaronder de klassieke Teva® Original Universe. Onder deze serie vallen verschillende sandalen die geschikt zijn voor heren en kinderen. De sandalen zijn allen voorzien van een EVA voetbed. Een voetbed dat zich geheel aanpast aan uw voet en tevens schokken opvangt. De Teva® Original Universe is in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Bent u nieuwsgierig naar het assortiment? Neem dan snel een kijkje op deze pagina. Aan de linkerzijde van deze pagina kunt u uw wensen met betrekking tot sandalen aangeven.

Teva Original Universal dames

De Teva® Original Universe, ontworpen door een Amerikaanse riviergids, wordt vandaag de dag nog steeds verkocht. Het klassieke model staat bekend om het optimale draagcomfort. Dit draagcomfort is gecreëerd door het gemak van een slipper te combineren met het comfort van een sandaal. Een combinatie waar het Amerikaanse merk Teva® bekend om staat.

Teva Original Universal heren

Misschien wel de meest bekende sandaal op de wereld is de Teva Original Universal. Een sandaal met een basic uiterlijk en enorm veel loopcomfort. Door de jaren heen is het uiterlijk en het design van de schoen wel iets aangepast, er zijn vooral veel verschillende kleuren bij gekomen. Van helemaal zwart tot regenboog bandjes en van knal blauw tot leuke printjes. De perfecte schoen voor in de zomermanden dus. Bekijk snel alle heren modellen en vindt uw favoriet!